2777
2789
عنوان

جفت پایین؟؟؟؟؟؟؟؟

56 بازدید | 8 پست

۱۴ هفتمه رفتم سونو گفت جفتت پایینه ولی جایگاه جفت تو سه ماهه اول اصلا مطرح نیست فکر کنم منظورش این بود مال همه پایبنه موندم الان چی کار کنم؟ باید خیلی استراحت کنم یا چیز مهمی نیست

تیکر تولد نفس مامان❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استراحت کنید بله ..جنسیت چیه ؟و اینکه درد و لک داری؟

گفت پسره ولی نمیدونم احتمالی گفت یا قطعی گفت، تو تین سن قطعی میگن؟؟؟؟؟؟ لک ندارم ولی سمت چپ شکمم گاهی تیر میکشه

تیکر تولد نفس مامان❤
گفت پسره ولی نمیدونم احتمالی گفت یا قطعی گفت، تو تین سن قطعی میگن؟؟؟؟؟؟ لک ندارم ولی سمت چپ شکمم گاه ...

اره عزیزم احتمالا قطعی گفته اصلا نزدیکی نکن حتی تحریک هم برات خوب نیست اصلا با احتیاط کارای واجبتو انجام بده 

اره عزیزم احتمالا قطعی گفته اصلا نزدیکی نکن حتی تحریک هم برات خوب نیست اصلا با احتیاط کارای واجبتو ا ...

پس چرا دکتر سونو انقدر راحت گذشت اصلا دل نمیسوزونن حتی تو برگم ذکر نکرد 

تیکر تولد نفس مامان❤

برا چی رفته بودی سونو 14 هفته سونو نداریم مشکلی داشتی که بررسی کنن 

نمیدونم ولی دکتر سونو گرافی من عالیه با حوصله و چند بار به هر سوال مریضاشم جواب میده خیلی شاد و با روحیه خدا حفظش کنه 

برا چی رفته بودی سونو 14 هفته سونو نداریم مشکلی داشتی که بررسی کنن  نمیدونم ولی دکتر سونو گراف ...

هماتوم داشتم یه سونو دیگه واسه ان تی رفتم گفت جفتت قدامیه هماتوم داری دو هفته بعد رفتم گفت جفت margino که فکر کنم همون پایینه منظورش بعد گفت اصلا تو این سن بارداری جفت مطرح نیست

تیکر تولد نفس مامان❤