2821
2789
عنوان

بارداری

2232 بازدید | 12 پست

بچه ها لطفا سرزنش نکنید خیلی مهمه جای دیگه ای نداشتم برم   خواهرم خیلی اصرار کرد ک اینجا بزنم تاپیک بچه ها خواهرم بانامزدش رابطه مقعدی داشته و یادش نیس نامزدش منیشو داخل مقعدش ریخته یا ن ولی شسته زود   همیشه پریودش 4روز عقب جلو میفتاد این سری8روز شاید بیشتره پریود نشده من میگم بااین رابطه ک ادم باردارنمیشه الانم میترسه باردار باشه علاعم بارداری چیه تو ی ماه یا 10روز  بازم شرمنده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر استرس هست.... نگران نشه.... 

خدایا شکرت امروز یه روز بعد موعودم 11تیروبی مثبت بعداز 11ماه اقدام.....امروز5مرداد سال 99 ومن 8هفته ساعت 11ونیم سونوگرافی ومن صدای قلب فندوق شنیدم زیباترین حس دنیا بعد از 9ماه15 اسفند 99مهرساخانم دنیا اومد.... خوش اومدی به دنیام دخترکم.... 
نه بابا از راه مقعد که بارداری اتفاق نمیفته 

توروخدا ببخشید میگه شستم نکنه لیز خورده رفته واژنم میگم یارو از رابطع واژینال بزور میشه باردار تو ک هیچ ولی ترسیده ج اینم بده لطف کن مرسی خانومی

توروخدا ببخشید میگه شستم نکنه لیز خورده رفته واژنم میگم یارو از رابطع واژینال بزور میشه باردار تو ک ...

نه بازم امکانش خیلی خیلی کمه که لیز بخوره بره واژن بازم واسه اطمینانش تست بی بی بزنه

دخترم زندگیمه...😍👨‍👩‍👧
امکانش نیس لیز بخوره بره واژن ؟چرا پریود نمیشه پس استرسم داره خیلی جواب دوتاشو میدی بهم 

تا اون جایی که من میدونم امکانش نیست. البته استرس هم خیلی تاثیر داره تو عقب افتادن‌پریود من بوده که سی روز عقب انداختم ولی باردار نبودم برا اینکه مطمئن بشه بره بی بی چک بزنه

2823
2791
2779
2792