2777
2789
عنوان

لپ لپ خریدم + عکس

827 بازدید | 14 پست

من همیشه وقتی دخترم لپ لپ‌ میخواست کوچیکش رو میگرفتم ۵ تومنی، داخلش یه شکلات و یه عروسک اندازه بند انگشت بود معمولا

حالا امروز دخترم با باباش رفت مغازه لپ لپ بزرگ دیده بود از صبح داشت اصرار میکرد که بریم بخریم بهش گفتم مامان جان توش چیز خاصی نداره اخرش الان رفتم براش خریدم، ۱۵ تومنه توش اندازه ۲ هزار چیز داره

بچم خودش بدجور خورد تو ذوقش، خداییش حرام خوریه که تو بسته بندیای شکیل گذاشتن بچه ها دلشون‌ میخواد انوقت یه چیز ۲ تومنی توشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پول زوره به خدا منم همیشه بچه ها میگیرن ولی دیگه با اصرار و التماس من کوچیکش رو میگیرن

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

حروم خورن دیگه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

من هم اینقدر زورم میاد. دخترم عاشق لپ لپ هست و همش هم بزرگهای 25، 30 تومانی بر میداره و فقط چند تکه آشغال توش هست که 5 تومان هم نمیارزه. هرچی هم بهش میگم مامان بجاش برات اسباب بازی یا هر چی بخواهی میگیرم ولی بچه هست دیگه دلش لپ لپ میخواهد.

راستی یه شکلات هم داشت

منم میدونستم همش گولزنیه .ولی یه بار بچم اینقد اصرار میکرد گفتم بزار براشبخرم تا خودش بفهمه 6هزار دادم یه شکلات کوچولو یه روبیک مسخره کوچیک که با کاعذ روش زده بود رنگ نداشت ...

من هم اینقدر زورم میاد. دخترم عاشق لپ لپ هست و همش هم بزرگهای 25، 30 تومانی بر میداره و فقط چند تکه ...

کاش اندازه قیمتش توش اسباب بازی میذاشتن، اینطوری باعث میشن بچه ها سرکوفت بخورن حالا من و شما چیزی نمیگیم ولی ممکنه یکی هی به بچش بگه مجبورم کردی ۳۰ تومن خرج کردم توش آشغال بود