2777
2789
عنوان

کنکوریاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما پشت کنکوری؟؟؟ خستم بخدا. دلم میخاد زودتر 13 تیر شه و خلاص شم.  لنت به کنکور

من پشت کنکوریم ۹۸ کنکور دادم ولی یه ماه مرکز مطالعه اینجا تعطیل بود منم سرماخوردگی داشتم شایدم کرونا

بدتر تو خونم نمیتونم بخونم 

اینه که عقب افتادم به نفعمه عقب بیافته

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر
عقب بیوفته افتضاحه.... همون تاریخش خوبه اگ عقب بندازن همه میشن ورودی بهمن ماه 99 سازمان ...

اخه سیل با این یکیه!؟سیل بعضی شهرا بود ولی این همه جای ایران هست

بعدم اگه عقب بندازن حتما برا ورودی دانشگاه ها هم یه کاری میکنن دیگ

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
اخه سیل با این یکیه!؟سیل بعضی شهرا بود ولی این همه جای ایران هست بعدم اگه عقب بندازن حتما برا ورودی ...

واقعا بی تفاوتی هم خیلی ناجوره 

نمیشه عقب بیافته منطقی تره

چرا ظرفیتا کم شه؟

چون اگه مثل هرسال اولین ورودی ترم پاییزه باشه هم شانس انتخاب نیمسال اول رو داریم هم نیمسال دوم اما اگه کرونا خیلی کش پیدا کنه و اولین ورودی برای ترم بهمن باشه شانس انتخاب ترم پاییزه رو از دست میدیم

من پشت کنکوریم ۹۸ کنکور دادم ولی یه ماه مرکز مطالعه اینجا تعطیل بود منم سرماخوردگی داشتم شایدم کرونا ...

اینجام تعطیل بود ......منم یه ماهه تو خونم....

........

فقط دعا میکنم زودتر شرایط طبیعی شه

اینجام تعطیل بود ......منم یه ماهه تو خونم.... ........ فقط دعا میکنم زودتر شرایط طبیعی شه

تو هم خونه نمیتونی بخونی؟؟

عقب بیوفته افتضاحه.... همون تاریخش خوبه اگ عقب بندازن همه میشن ورودی بهمن ماه 99 سازمان ...

عزیزم جریان سیل فقط مربوط به چند تا استان میشد ولی کرونا کل کشورو درگیر کرده باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

خدایا تا پاکم نکردی خاکم نکن