2777
2789
عنوان

من خیلی میترسم

213 بازدید | 23 پست

آمار کرونا رو دیدم 

شهرمون شده ۱۰۰ نفر 

و کل مردم تو خیابونا خرید عید میکنن

چرا ؟؟؟

من اگه خودم میگرفتم و میمردم برام مهم نبود میدونم با گرفتن من خونوادمم اذیت میشن و شاید ب اونا هم اسیب برسونم واقعا این مردم که توخیابونا هستن یعنی حتی به فکر خونوادشونم نیستن ؟

تا کی میخواییم بقیه رو قربانی کارای احمقانمون کنیم. ؟

خدایاا خودت کمک کن 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

ازاسترس حالت تهوع گرفتم 

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

#آغوش_خاک

💠آغوش سرد قبرستان ها برای بی اعتنایان به امر کرونا

💠آری کسانی که به #هشدارها توجه نمی کنند و در بازارها مشغول خرید و دور زدن هستند بهتر است بدانند که قبر با آغوش سرد در انتظار آنهاست البته در عمق ۳متری زمین و با شرایطی سختر

#درشهر: خدواند به همه مردمان جهان جان سالم دهد اما با این رویه که پیش گرفته ایم زودتر اسیر خاک سرد خواهیم شد.

متاسفانه خیلیا جدی نگرفتن و فکر میکنن این ویروس وحشی و خطرناک فقط به بقیه آسیب میرسونه و خودشون در امن و امان هستن.آخه چه عیدی؟ واسه کدوم عید خرید کنیم؟

واقعا یعنی قراره دید و بازدیدی باشه؟؟

نمیترسن از اینکه بگیرن؟ 

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بخدا من احمق  امروزبایدمیرفتم سونوقلب که باهزاربدبختی نوبت گرفتم ولی نرفتم 

فکرکن نرفتم ببینم قلب بچه تشکیل شده اصلا جاش خوبه یانه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
کدوم شهری ؟من دیروز باهزار ترس و لرز رفتم بیرون بعدش عینه چی پشیمون شدم ج ازمایشمو گرفتم حالام میترس ...

زنجانم 

زنجان یه هفته نیس مبتلا شده ولی من یه ماهه بیرون از خونه نرفتم 

ولی امار شهرمون از همه جا بیشتر داره میشه با شدت خیلی بالا 

دامادمون رفته بوده داروخونه میگفت تو خیابون جا برای سوزن انداختن نیس