2777
2789
عنوان

متلک (یادآوری خاطرات)😛

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 47 پست
یه دوستی داشتم چادری بود رفته بودبیرون یه پسری بهش گفته بود همه پیشرفت کردن شما هنوز چادر نشینی،البت ...

منم یبار با دوتا از دوستام ک چادری بودن بودم بعد پسره گفت خفاشا حمله کردن 😁دوستام خندشون گرفت

لایک نکنید لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش این مردنماها یاد میگرفتن شان خودشونو پایین نیارن و مزاحم زن و دختر مردم نشن، بعضیاشون یه حرفایی ...

نه بابا تو کشورای غرب سالانه هزار تا تجاوز زیر ۱۴ سال ثبت شده چه برسه به متلک

یه بار دیگه هم که خیلی حرصم در اومد بهم گفتن با مژه هات بیا خونه ننمو جارو کن   😣😕خیلییی حرصم گرفته بود بعد تند تند داشتم پلک میزدم😁 بعد گفت غلط کردم غلط کردم الان یهو پرواز میکنی میری اسمون میفته گردنه من😂😂😂

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
منم یه بار  داشتم از مدرسه میومدم خونه یه نفر رو یه کارت ویزیت شماره نوشته بود  گیر داده ب ...

وای چ دورانی بودم التماس میکردن شماره بگیریم پاره کنیم انگار شفا پیدا میکردن

لایک نکنید لطفا 
کاش این مردنماها یاد میگرفتن شان خودشونو پایین نیارن و مزاحم زن و دختر مردم نشن، بعضیاشون یه حرفایی ...

دیگه به ندرت میگن الان همه تو فضای مجازی تیکه میندازن 

لایک نکنید لطفا 
نه بابا تو کشورای غرب سالانه هزار تا تجاوز زیر ۱۴ سال ثبت شده چه برسه به متلک

عزیزم اونام جرم محسوب میشه دیگه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اه چقدر بد بود این شماره دادنا...یه بار با مامانمو زنداداشم رفتیم یه نمایشگاه پسره کارت تبلیغ بهم داد منم گذاشتم کیفم.اومدیم خونه مامانم انقدر دادو بیداد کرد سرم که اره دیدم فلانی شماره بهت داد یواشکی گذاشتی کیفت....حالا هی توضیح میدادم تبلیغ بود مگه تو گوشش میرف😁اش نخورده و دهن سوخته

راهنمایی بودم مامانم مریض بود من میرفتم میوه فروشی ،یه پسر اونجا کار می کرد تا منو میدید گردن کج می کرد چی میخوای،خودش میومد برام میریخت داخل نایلون،بعد انگار مریضا لبخند میزد،یه بارش تا داشت میومد دنبالم همچین پیچوندمش گمم کرد😀

صلوات
اه چقدر بد بود این شماره دادنا...یه بار با مامانمو زنداداشم رفتیم یه نمایشگاه پسره کارت تبلیغ بهم دا ...

من رفته بودم یه جشنواره با خالم اینا بودیم بعد یه پسر عتیقه گیر داده بود بیا باهم عکس بگیریم 😐خالم باهاش دعواش شد 

لایک نکنید لطفا