2777
2789
عنوان

ظرفم شکست 😡

450 بازدید | 30 پست

ظرفم پیرکس بورجم‌ بیضی بود چند تومنه الان؟ دوتایی بود یکیش شکست تکی هم میفروشن؟

پسرم انقد ازم آویزونه با یه دست برداشته بودم ظرفو افتاد از دستم.اعصابم خورد شده خوب شد فقط شیشه بدنش نرفت 😭😭همش نق میزنه زمین می ذارم یه سره  بغلمه خدایا دلم میخواد بمیرم خستم کرده 

از اول هی بغلش کردی بغلی شده

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ۱۵ ماهه منم خیلی شلوغه تی وی رو زدیم دیوار بازم میره رو میز تی وی النگوهاشو میکوبه به تی وی

از رو مبل میره رو اوپن میشینه کلا صخره نوردی رو دوس داره انقد داد میزنیم من و شوهرم که ابرو برامون نمونده 

اکثر بچه ها همینن

بچه داداشم ک میچسبه به زن داداشم ولشم نمیکنه بنده خدارو

دیگه زانوهاش درد گرفته

بهش میگیم چسبنده😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
دختر ۱۵ ماهه منم خیلی شلوغه تی وی رو زدیم دیوار بازم میره رو میز تی وی النگوهاشو میکوبه به تی وی از ...

ما هم تی وی رو زدیم به دیوار! میزشم گذاشتم انبار

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
دختر ۱۵ ماهه منم خیلی شلوغه تی وی رو زدیم دیوار بازم میره رو میز تی وی النگوهاشو میکوبه به تی وی از ...

اشتباه میکنی داد میزتی 8تا 18ماهگی حساس ترین و عصبی ترین دوره بچه اس که خیلی باید مراقبش باشن و مهرو محبت فراوان بکنید