2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم  ☹️😞😞😞

ببخشیدعزیزم مطمئنی توکودکی اتفاقی برات نیفتاده یاصحنه ی بدی ندیدی؟آخه یکیومیشناسم ک اینطوربود توضمیرناخوداگاهش مونده بوده 

متاهل وصدالبته متعهد💍                             🧿

دختر خوب عزیز جان 

گفتن لین حرفها اصلا اینجا خوب نیست

نه تنها کمکی بهت نمیکنه بلکه ممکنه خیلی هم بهت آسیب بزنه هر کسی حرفی میزنه و رد میشه اما نتایجش ممکنه تو زندگی شما ک رابطه تون تاثیر بزاره

به جای این جا برو پیش یک ماما ازش کمک بگیر و با همسرت در میون بزار و اینو بدون ما محرم تو نیستیم‌محرم‌تو فقط شوهرته باید خیلی خیلی باهاش راحت باشی و همه جوره براش بی حیا باشی نخ لینجا 

۷ ماهه

من😔😔😔😔یک سال و ۵ماهه عروسی کردم هنوز هیچی😣😣😣😣بمیرم واسه دل صبور شوهرم.طفلی هیچی نمیگ میگ تا اخر عمر همینجوریم باشی نوکریتو میکنم.مگ واسه رابطه توروگرفتم ولی خب ....😭😭😭😭😭😭

❣همسر عزیزم دوستدارم❣

عزیزم شما یه لحضه تصور کن همسرت بخاطر مشکلی که داری یه زن دیگه آوورده تو خونهکه براش رفع نیاز کنه که نه شما اذیت شی نه خودش😬😬اونوقت نتنها ترسی نداری تمام عضلاتت هم شل میشه و راحت کارتون رو انجام میدید😀 ولی اگ این راه هم اثر نکرد اول برو دکتر زنان که نوع بکارتت مشخص بشه بعدشم به روانپزشک مراجعه کن که ترست بریزه..پیش روانپزش هم که نرفتی ژل بی حسی بخر بزن که درد نداشته باشی