2777
2789
عنوان

خانما تک فرزندی سخته؟؟؟

302 بازدید | 35 پست

من یک دختر 14 ماهه دارم و به هیچ عنوان قصد بچه دوم رو ندارم اما همه میگن یکی کمه و دومی هم بیار با فاصله سنی کم. من واقعا شرایطش رو ندارم به دلایل زیر 

1) مشکل گوارشی حاد دارم که توی بارداریم عود میکنه شدیدا سر بارداری اولم به حد مرگ رسیدم و بستری شدم 

2)  کسی رو ندارم دست کمکم باشه بخاطر شرایط کاری همسرم در غربت به سر می‌بریم 

میشه راهنماییم کنید خواهرانه  و از تجربتون بگید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خیلی خیلی سخته

دنیاروبدن هیچی خواهروبرادرخوب نمیشه

پشتته همراهته

خودت توغربتی بچه یکی باشه بدترازشماتوغربته

البته بفکرسلامتیتم باش

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

نه عزیزم اینجوری هم که مردم و مبلغان فرزنداوری اب و تاب میدن بد نیست

دخترداییم و دخترعموم تک فرزندن هردو قسم میخورن راضین...اگر یه دوست خوب و فامیل های نزدیک و صمیمی داشته باشه و از همه مهم تر خودت بهترین دوستش باشی و پایه باشی براش اذیت نمیشه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

بچه یهدونه واقعا کمه به چندسال دیگه فکرکن که بچه همبازی میخواد بزرگتر شه هم صحبت و همدم میخواد هر چیم باشه خواهربرادر گوشت همو بخورن استخوون همو دورنمیندازن من دو تا دارم با فاصله سه و نیم سال خییییلییط خوبه