سلام دوستان خسته نباشید دختر من 5ماهشه وزنش 6300از 4ماهگی فقط 300گرم اضافه کرده از دوماهگی دیگه سینمو نگرفت همش به خودش میپیچه فقط وقتی خوابه شیر میخوره منم از سر اجبار بهش شیر خشک میدم همه علائم ریفلاکس رو داره ولی بردم دکتر گفت همه چیزش طبیعیه فقط زیاد بهش شیر بده الانم ب خاطر این بیماری کرونا نمیتونم ببرم یه دکتر دیگه شما چه پیشنهادی میدین بچه شماهم اینجوری شده؟🙁
عزیزم اپیکیشن گهواره رو نصب کن همه مادرهای هستن ک بچه های زیر ۶ سال دارن و اکثرا نوزاد دارن.من اونجا خوندم ک دکتر بهشون گفته از اخر ۴ ماه غذای کمکی شروع کنن.
حتما نصب کن خودت اونجا سوال کن جواب میدن یا توی قسمت جستجو بزن مورد مشابه نی نی شما زیاد هست
البته علائمش رو تو گوگل سرچ کردم متوجه شدم هنو مطمئن نیستم
چن بار جهشی بالا اورد سینش خس خس میکنه موقعه شیرخوردن خیلی ب خودش میپیچه انگار درد میکشه نفسش بالا نمیاد بعدش گریه میکنه بیشتر وقتا انگار ادامس تو دهنشه تو خواب همش ناله میکنه بعضی وقتا هم جیغ میکشه گریه میکنه
عزیزم من بچم از بچه شما کوچیک تره.دقیق نمیدونم ولی توی اون برنامه خوندم ک با لعاب برنج شروع کردن دستور تهییه ش هم توی همون برنامه هست.راستی برنامه مثل نی نی سایت هست رایگانه
نه عزیزم دیگه شیر خودمو نخورد.تا سه ماه میخورد و فقط توی خواب عمیق بهش میدادم ولی دیدم فایده نداره منم همون توی خواب رو قطع کردم البته دکترش بهم گفت حتما باید شیر کمکی بخوره
تا هشت ماهگی این مشکلو داشت دیگه خداروشکر برطرف شد .معمولا از وقتی غذای کمکی میخورن علامیشون کمتر میشه