2777
2789
عنوان

ریفلاکس نوزاد

114 بازدید | 21 پست

سلام دوستان خسته نباشید دختر من 5ماهشه وزنش 6300از 4ماهگی فقط 300گرم‌ اضافه کرده از دوماهگی دیگه سینمو نگرفت  همش به خودش میپیچه فقط وقتی خوابه شیر میخوره منم از سر اجبار بهش شیر خشک میدم همه علائم ریفلاکس رو داره ولی بردم دکتر گفت همه چیزش طبیعیه فقط زیاد بهش شیر بده الانم ب خاطر این بیماری کرونا نمیتونم ببرم یه دکتر دیگه شما چه پیشنهادی میدین بچه شماهم اینجوری شده؟🙁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اپیکیشن گهواره رو نصب کن همه مادرهای هستن ک بچه های زیر ۶ سال دارن و اکثرا نوزاد دارن.من اونجا خوندم ک دکتر بهشون گفته از اخر ۴ ماه غذای کمکی شروع کنن.

حتما نصب کن خودت اونجا سوال کن جواب میدن یا توی قسمت جستجو بزن مورد مشابه نی نی شما زیاد هست

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
علایم ش رو بگو 

البته علائمش رو تو گوگل سرچ کردم متوجه شدم هنو مطمئن نیستم

چن بار جهشی بالا اورد سینش خس خس میکنه موقعه شیرخوردن خیلی ب خودش میپیچه انگار درد میکشه نفسش بالا نمیاد بعدش گریه میکنه بیشتر وقتا انگار ادامس تو دهنشه تو خواب همش ناله میکنه بعضی وقتا هم جیغ میکشه گریه میکنه 

عزیزم اپیکیشن گهواره رو نصب کن همه مادرهای هستن ک بچه های زیر ۶ سال دارن و اکثرا نوزاد دارن.من اونجا ...

ممنونم حتما نصب میکنم غذای کمکی برنج گرفتم اما روش نوشته از پایان 6ماهگی الان بدم مشکلی نداره؟

عزیزم من بچم از بچه شما کوچیک تره.دقیق نمیدونم ولی توی اون برنامه خوندم ک با لعاب برنج شروع کردن دستور تهییه ش هم توی همون برنامه هست.راستی برنامه مثل نی نی سایت هست رایگانه

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
البته علائمش رو تو گوگل سرچ کردم متوجه شدم هنو مطمئن نیستم چن بار جهشی بالا اورد سینش خس خس میکنه م ...

عزیزم دختر منم همین علایمو داشت و رفلاکس بود 

ورنش هم پایین اومد و شیر خودمو نخورد 

ببین عزیزم دکتر به من گفت شربت آمپرازول بهش بده و تقریبا سه ماهی شیر خشک ببلاک AR بهش دادم و از اواخر پنج ماهگی غذای کمکی رو گفت بده 

دیگه شیرتو نخورد؟ تا کی اینجوری بود؟ 

نه عزیزم دیگه شیر خودمو نخورد.تا سه ماه میخورد و فقط توی خواب عمیق بهش میدادم ولی دیدم فایده نداره منم همون توی خواب رو قطع کردم البته دکترش بهم گفت حتما باید شیر کمکی بخوره 

تا هشت ماهگی این مشکلو داشت دیگه خداروشکر برطرف شد .معمولا از وقتی غذای کمکی میخورن علامیشون کمتر میشه