2821
2789
عنوان

مولانگ

251 بازدید | 2 پست

مولانگ نام یک شخصیت کارتونی است که در سال ۲۰۱۰ میلادی توسط «های-جی یون» خلق شد.

این شخصیت یک خرگوش کوچولوی گِرد و کنجکاو است که سرشار از زندگی و شادی است و در آغاز به صورت استیکر و ایموتیکان اینترنتی پا به حیات گذاشت، اما بدنبال موفقیت و محبوبیتی که کسب کرد، شرکت فرانسوی «میلیماژ» آن را خریداری کرد و در سال ۲۰۱۵ میلادی، به صورت یک مجموعه انیمه دنباله‌دار تولید و به بازار عرضه کرد. محور اصلی داستانی این مجموعه، دربارهٔ خوشبختی و خوش‌بینی است.

در این مجموعه، یک شخصیت اصلی دیگر به نام «پیو پیو» وجود دارد که یک جوجهٔ زرد کوچولوست که خجول، محافظه‌کار و حساس است و تلاش می‌کند با زحمت فراوان، هر کاری را به بهترین شکل به‌انجام رساند و خرابکاری‌های مولانگ را جمع‌وجور کند.

راستی!

نماوا تا آخر امسال بخش کودک‌ خود را بدون خرید اشتراک، برای تشویق به خانه ماندن و استفاده مناسب‌تر از اوقات فراغت کودکان، رایگان کرده است.

مامان ترمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.