سلام بچه ها تو تایپیکای قبلم گفتم که قرار نبود عید به خاطر کرونا جایی بریم تا اینکه مادر شوهرم پشت تلفن گریه میکنه و میگه دلم تنگ شده و اینا خلاصه قرار بود دوروز بریم با رعایت بهداشت برگردیم تا اینکه شوهرم میگه خطرناکه تو نمیخواد بیای من خودم با اتوبوس میرم یه هفته میمونم و میام حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم بزارم بره تنها یا خودم باهاش برم البته مادرشوهرم ادم باشعوریه اگه بگم برا کرونا نرفتم نارحت نمیشه چون دختراشم نرفتن اما از خواهر شوهر کوچیکم میترسم
کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون
منم نمیخواستم برم، برای خانواده شوهرم یه کار ضروری پیش اومده ک ناچاریم بریم، البته با ماشین خودمون میریم. امان از خانواده شوهر ک هر بار بهر یه طریقی برنامه های ما رو بهم میزنن
دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.دوستان نینی سایتی گرامی!!لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشوداره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن