سلام۰میشه کمکم کنید برا خرید کالسکه۰مارکای خارجی خیلی گرون شدن۰مارکای ایرانی هم اطلاعی ندارم۰میشه از مارکی ک استفاده کردید بگید و خصوصیات خوب و بدش هم بگید
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨👩👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چ مدلیش هس؟چن نفر راضی نبودن از دلیجان۰میگن زود میشکنه۰ولی فک کنم منم باید همینو بخرم۰زیاد استفاده کردی؟
برو نی نی سیتی سه راه احمدی جنساش مناسبه البته پیج هم داره
مرسی از راهنماییت ۰خیلی گلی
دلیجان خوبه من از این سایت خریدم برو توش کلی کالسکه داره نظرات مردمم هست از همینجا هم بخر خیالت راحت هم جنساشون خوبه هم خودشون خیلی معتبرن من که بیشتر وسایلم و از همینجا میخرم این لینک و دوستم که اونجا کار میکنه بهم داده برای خودشونه سفارشیه اگه خرید کنی گاهی یه تخفیفیم میخوره