2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 82 پست
منم حالم بده خیلی ترسیدم دارم دیوونه میشم

عزیزم منم ریم داغونه و بزور نفس میکشم تنگی نفسمم شدید شده خیلی . الان بزور نفس میکشم . ولی استرس کرونا از مرگ بدتتره اینکارو با خودت نکن با استرس فقط سیستمت نابود میشه . منم میوه ها رو نشسته پوست میکنم میخورم زیادم حساس نیستم . تو خونه یک ماهه قرنطینم . دو نفرو هم بیشتر ندیدم ولی خب استرس کم کن مریض میشی 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من کارم تعویض دفترچه اس ، وسط کار اینقدر دستم خشک شده از شستشو زیاد ، حواسم نبود دستم رو زدم زبونم ، البته سریع رفتم دست و دهنم رو شستم

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
عزیزم منم ریم داغونه و بزور نفس میکشم تنگی نفسمم شدید شده خیلی . الان بزور نفس میکشم . ولی استرس کرو ...

درست میگی شما ولی من تعادل روحیم بخار این داستا مریضی از دست دادم بعضی شبا گریه میکنم.به همه همش میگم واس ماهم دعا کنید.ای کاش زودتر دارویی چیزی واسش بیاد از استرس بیایم بیرون.انشالا شماهم سلامت باشی

ما رفتیم فروشگاه خیلی نگرانم  

عزیزم من هزار بار گفتم

دوباره و دوباره هم.میگم

چین توی 10 روز یه بیمارستان جدا ساخت

وقتی بیمار کرونا با بیمار عادی توی یه بیمارستانن بایدم اینهمه امار بالا بره

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
درست میگی شما ولی من تعادل روحیم بخار این داستا مریضی از دست دادم بعضی شبا گریه میکنم.به همه همش میگ ...

بخاطر بچت روی روحیت کار کن اون بیچاره تنگی نفس داره همیشه ولی ادمای عادی درک نمیکنن استرس هم باعث میشه حال بچت بدتر شه اون خونه موندن و دلگیری براش بسه تو دیگه حداقل بشین باش بازی کن بخند تا بخنده و اذیت نشه 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
ما رفتیم فروشگاه خیلی نگرانم

...ایشلا ک هیچی نیست ولی سعی کن دیگه بیرون نرید هر روز یک قاشق عسل و اب گرم وابلیمو تازه بخور وچیرای ک برا سیستم ایمنی بخور وخودت بسپار ب خدا اگه دوست داری یه دعایی هست بهت میگم بنویس برا خودت و بچه ات من خیلی بهش اعتقاد دارم وتاثیرش دیدم 

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
درست میگی شما ولی من تعادل روحیم بخار این داستا مریضی از دست دادم بعضی شبا گریه میکنم.به همه همش میگ ...

ای واااای از دست شماها ای وای

این بیماری میره ولی

روان شماها دیگه درست نمیشه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨