2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 82 پست
اون موقع انقدر حالم بد شد فکرم به جایی نرسید هیچ کار نکردم بخاطر همین دارم سکتع میکنم اگه چیزی بشه م ...

قوی باش.نترس.زودی حمام برید صورت همه جاشو بشورید.

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
قوی باش.نترس.زودی حمام برید صورت همه جاشو بشورید.

این داستان مال دوروز پیش اون موقع حمام هم نرفتیم.واس همین الان نشستم زانوی غم بغل گرفتم از دیروز دارم سکته میکنم.ای کاش همون موقع میرفتیم حمام 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راسته ایا بچه ها کرونا نمیگیرن.تورخدا یکی بیاد حرف بزنه اعصابم خورده

بچه ها هم کرونا ميگيرن ،، علايمش با گوش درد شروع ميشه ،، دستاشو بشور مرتب ، دوتاتون هم اب نمک قرقره کنين بي تاثير نيست

بچه ها هم کرونا ميگيرن ،، علايمش با گوش درد شروع ميشه ،، دستاشو بشور مرتب ، دوتاتون هم اب نمک قرقره ...

وای چندروز پیش پسرم میگفت یکی از گوش هاش درد میکنه ولی الان دیگه چیزی نمیگه.قبل کرونا هم بخاطر الرژیش اسپری میزنه یکم تنگی نفس و تک تک سرفه میکرد بخاطر همین الان این علایم دیدم نمیدونم باید ربط بدم به کرونا یا اینکه بیماری قبلش

باشه دعا کنید تورخدا واس ما که نگرفته باشیم دل شوره دارم.دست خودم نیستهی شوهرم میگه هیچی نمیشه ولی ف ...

ن ایشالا ک هیچی نمیشع امیدت ب خدا باشع ببین من ک باردارم چ استرسی میکشم دیگه عمرا بچه بیارم انقدر استرس کشیدم میترسم بچه استرسی بشه

✌✌✌✌
وای چندروز پیش پسرم میگفت یکی از گوش هاش درد میکنه ولی الان دیگه چیزی نمیگه.قبل کرونا هم بخاطر الرژی ...

حساس نشو ،، اگه ديدي خيلي درد داره و تب داره ببرش دکتر چه ميشه کرد انقدم فکر نکن يادش بده اب نمک قرقره کنه

ن ایشالا ک هیچی نمیشع امیدت ب خدا باشع ببین من ک باردارم چ استرسی میکشم دیگه عمرا بچه بیارم انقدر اس ...

انشالا بچت سالم به دنیا بیاری.تورخدا تو بارداری واس ما دعا کن.اره واقعا بچه اوردن ظلمه.من خودم اندومتریوز دارم اذر لاپارسکپی کردم دکتر گفت واس درمانت مجبوری بچه بیاری دوباره خوب شد حامله نشدم.اگزنه استرسم بیشتر بود.فقط همین یکی را خدا واسم حفظ کنه.دارم دیوونه میشم

حساس نشو ،، اگه ديدي خيلي درد داره و تب داره ببرش دکتر چه ميشه کرد انقدم فکر نکن يادش بده اب نمک قرق ...

فعلا تب نداره خوشبختانه.ولی ادم دکترم میترسه بره چون اگه سرماخدره ساده خورده باشیم بریم بیمارستان ممنکه اونجا مریض بشه ادم.مادرشوهر دوستم فشارش افتاده رفته دکتر سرم بزنه همونجا کرونا گرفته

این داستان مال دوروز پیش اون موقع حمام هم نرفتیم.واس همین الان نشستم زانوی غم بغل گرفتم از دیروز دار ...

عزیزم جای ما باشید چکار میکتید ما هر روز با کلی بیمار سر و کار داریم یه مشت ادم نفهم و بیشعورن که تو دهن ادم سرفه میکنن.منم ی مدته نفسم میگیره دو روزه شدید شده دارم سکته میکنم.واسم دعا کنید.تنگی نفس خیلی بده

عزیزم جای ما باشید چکار میکتید ما هر روز با کلی بیمار سر و کار داریم یه مشت ادم نفهم و بیشعورن که تو ...

واقعا چقدر بی فرهنگ هستن که دهنشون موقع سرفه نمیگیرن.هرچی بیماری انتشار پیدا کنه به عزیزان نزدیکان خود طرف هم بالاخره میرسه.منم واس شما از صمیم قلب دعا میکنم سالم باشی.میگن دعای کسی به حق دیگری بیشتر میگیره انگار چاره نیست جز اینکه واس همدیگه دعا کنیم