2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1743 بازدید | 82 پست
ای وای چقدر بد دارم سکته میکنم اخه پسر من خیلی ضعیفه همینجوری یکم مشکل ریه داره

بخور آویشن بده به خودتون

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵تا همکارای شوهرم گرفتن با زنو بچه😢😢😢😢😢لعنت بهشون بیگارنکردن مردمو لعنتتتتتتتتت

چه شغلی داشتن کدوم شهر عزیزم

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

عزیزم میگن ویروسش در گلو جمع میشه بعد از چند روز خودشا نشون میده ازهمین الان مایعات گرم بخورید ابو نمک و سرکه قرقره کنید شیر داغ بخورید ایشالا که هیچی نیست اگه هم باشه زود رفع میشه گلم  

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
۵تا همکارای شوهرم گرفتن با زنو بچه😢😢😢😢😢لعنت بهشون بیگارنکردن مردمو لعنتتتتتتتتت

واقعا لعنت بهشون 😭

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
من صبی رفتم پیاده روی ولی کسی نبود تو مسیر دیگه خیلی چاق شدم تحمل ندارم بشینم خونه

کسی نباشه خطری نیست

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

شوهر عمه من دکتره 

خیلی هم تو مناطق مختلف هروقت مشکلی پیش میاد میره کمک همین سیل زاهدان رفته بود کمک میکرد که بعد  کرونا هم شد و اونجا موند کمک کرد 

از اخر خودش تستش مثبت شد و گرفت

بلافاصله خودشو قرنطینه کرد و چون پزشکم بود دیگه مراقبت میکرد تا اینکه امروز شنیدم اومده مشهد چون دوتا تست تهران رفته ازش گرفتن منفی شد حداروشکر خوب شده

اینا رو گفتم که بهت بگم خیلی نترس چون سیستم ایمنی بدنت میاد پایین باید رعایت کنی خدایی نکرده گرفتی هم باید سعی کنی قوی باشی و سعی کنی کارایی که پزشک میگن و‌انچام بدی دکتر بری و ....

تازه شوهر عمه من به قدری سیگاریه که من گفتم اونکه گرفته تمامه یعنی اولشم فکر کردیم الکی میگه گرفته برای انیکه برنگرده و‌میخپاد بمونه کمک کنه ولی بعد از طریق دوستان بابام و عمه ام‌که دکترن فهمیدیم نه گرفته واقعا

مراقب باش فقط همین انشالله که چیزی نیست اگرم علایمی دیدی نگران نباش خودتو نباز کسانی هستن که درمان شدن امیدتو از دست نده اصلا و‌ابدا

از این به بعدم بیشتر مراقب باش

ویتامین دی و‌سی حتما هم‌حودتو هم پسرت بده بخوره

مایعات گرم زیاد بخورین سعی کن روزی دو فلاکس چای یا فهوه و ... بخوری و یک لیتر جداقل ادرار داشته باشی 

رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد نگران نباش فقط

[QUOTE=128041252]دستتونو به دستم دستکش بود.بعد که دراورم به کیسه نایلون خرید هام زدم و به ماسکمبعدم ماسک پسرم گره ای بود گیر کرده بود کشیدم بالا از صورتش نگرانم به چشمش دستم نخورده باشه بی دقتی کردم

آره حمام برید.کاربر بالایی درست گفته و صورتتون کامل بشورید

عزیزم میگن ویروسش در گلو جمع میشه بعد از چند روز خودشا نشون میده ازهمین الان مایعات گرم بخورید ابو ن ...

باشه دعا کنید تورخدا واس ما که نگرفته باشیم دل شوره دارم.دست خودم نیستهی شوهرم میگه هیچی نمیشه ولی فکر کنم بخاطر ناراحتی من میگه.

آره حمام برید.کاربر بالایی درست گفته و صورتمون کامل بشورید

اون موقع انقدر حالم بد شد فکرم به جایی نرسید هیچ کار نکردم بخاطر همین دارم سکتع میکنم اگه چیزی بشه مقصر منم