یه اپلیکیشن اموزش زبان هست! به این صورت ک شما هر زبانی بخای یاد بگیری چینی آلمانی فرانسوی و... میتونی اونجا چت کنی و تواناییتو تو اون زبان بالا ببری البته من خودم هنوز دعوت نامش نیومده ک وارد بشم و جزئیاتشو بدونم
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
وی پی ان لازم نداشت، البته ماها تو ایران از برخی از امکاناتش نمی تونیم استفاده کنیم
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
چه امکاناتی؟ اگر تا اخر امروز واسم نفرستاد اپلیکیشنو پاک کنم دوباره از اول نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟
یه سری از امکانات مثل تعداد افرادی که بهشون پیام میدی، در مورد سوال دوم اطلاعاتی ندارم