2777
2789
عنوان

یعنی کرونا دارم؟🤔

105 بازدید | 8 پست

ببخشید بچه ها،حدود یه هفته هست خلط توی مدفوع دارم،امروز صبح خ بیشتر شده همراه با دلپیچه و دل درد بدون هیچ علایم دیگه ای..

الان درموردش سرچ کردم نوشته میتونه نشانه بیماری کرون روده ای باشه😵😵😵😵

یعنی چی؟؟؟؟تو رو خدا اگه کسی چیزی میدونه کمکم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونو نميدونم ولي خلط تو مدفوع تا ي حديش طبيعيه بعدشم تاجايي ك ميدونم مشكل روده اي ك بيشتر وقتا جدي نيس و با قرص رفع ميشه

حالا كرونا باشه يانه رو نشنيدم بخدا

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️
اونو نميدونم ولي خلط تو مدفوع تا ي حديش طبيعيه بعدشم تاجايي ك ميدونم مشكل روده اي ك بيشتر وقتا جدي ن ...

از حد طبیعی خییییلی بیشتره.خودمم اصلا ربطش ندادم به کرونا،فقط درموردش سرچ کردم که خودم تو خونه دارو بخورم خوب بشم دیگه مجبور نشم تو این اوضاع برم بیرون،بعد دیدم زده بیماری کرون روده ای

از حد طبیعی خییییلی بیشتره.خودمم اصلا ربطش ندادم به کرونا،فقط درموردش سرچ کردم که خودم تو خونه دارو ...

خود درماني اصلا نكن

صب كن اوضاع اروم شد برو دكتر

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️