2777
2789
اگر بدنت خودش دوباره جبران می‌کرده هر ماه ۳۰ باید حساب بشه

پس میشه ۱فروردین

تخمک گذاریمم ۱۲ تا ۱۴ اسفند بود هم کیت گذاشتم هم حالتاشو داشتم

از اینورم بخاطر این کرونا میترسم حامله نشم اخه پرستارم درصد کرونا گرفتنم بالاس ولی نمیدونم چرا تو این اوضاع هوس بچه کردم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم علایم پریود دارم

خدا رو چه دیدی شاید با همون یه بار گرفته.علائم بارداری و پريودي شبیه همن.والله من شوهرمم مشکل اسپرم داره.اونم دارو مصرف میکرد.قبلا واريکوسل داشت عمل کرده

فک کنم 26.منم پريودام معمولا سه چهار روز جلو ميافتن

شمام ۲۶ پریودت بوده؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
پس میشه ۱فروردین تخمک گذاریمم ۱۲ تا ۱۴ اسفند بود هم کیت گذاشتم هم حالتاشو داشتم از اینورم بخاطر ای ...

انشالله که سالم باشی و تندرست......شما هم علائم داری؟ ماه اول اقدامت؟

انشالله که سالم باشی و تندرست......شما هم علائم داری؟ ماه اول اقدامت؟

علائمی ک ندارم فقط تکرر ادار گرفتم نمیدونم از استرس کارمه از چیه

ن عزیزم ماه چهارمه البته دست وپا شکسته این ماه هم فقط دوشب تخمک گذاری اقدام کردم وقت ندارم زیاد

شما باردارین؟

پس میشه ۱فروردین تخمک گذاریمم ۱۲ تا ۱۴ اسفند بود هم کیت گذاشتم هم حالتاشو داشتم از اینورم بخاطر ای ...

عزيزم.پرستار مهربون خدا نکنه.انشالله کرونا نمیگیری و باردار ميشي

نه عزیزم من 17يا18

پس من همون ۲۶ حساب کنم میشه ۳۰ روز 

عزيزم.پرستار مهربون خدا نکنه.انشالله کرونا نمیگیری و باردار ميشي

مرسی عزیزم انشالله هرچی صلاحمه بشه تا الان ک نگرفتم من امسال انفولانزام نگرفتم با اینکه خیلی در معرض مریضاش بودم خداکنه بدنم تو اینم مقاومت نشون بده