2777
2789
عزيزم مراقب خودت باش .انشالله مامان میشي این ماه.منم امشب تو خواب یکی ترسوندم از خواب پریدم.بد بود .

بهشون بگو بارداری تا نترسی دور از جون توووو.

دوست من بچه بردار شوهرش سربازی بوده.این دوستم با ivfباردار شده بود بعد ۵ سال.

میاد بره پسره رو ببینه اونم نمیدونسته باردار پشتر در پخ میکنه بچش تو ۴ ماهگی سقط میشه.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله یه کم تنبل و خواب آلودم و نوک سینه سمت راستم درد سوزن سوزن میشه و همچنین تخمدان راستم 

تحمدانای منم بیچاره ام کردن...نمی‌دونم باردارم یا نه 😑 ...بی بی چک الان زوده بزنم ؟ ۷ روز به پریودیمه

آخی چه بد😔باید اعلام کنم دیگه😁

اره این سربازی بوده نمیدونسته😥

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
پریودیت چندمه؟

چند ماهه همش سی ام میشدم

ولی ماه قبل بیست ششم شدم حالا نمیدونم کدومو موعودم حساب کنم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
بعد از تزریق نزدیکی رو چندبار تو چ فاصله ای انجام دادید من این ماه برای اولین بار از تزریق کردم متا ...

من اولش hmg تزریق کردم که یه شب در میان بعد hcg سه شب پشت سر هم .که بعدش شوهرم مریض شد 😂دیگه اقدام نداشتیم 

من اولش hmg تزریق کردم که یه شب در میان بعد hcg سه شب پشت سر هم .که بعدش شوهرم مریض شد 😂دیگه اقدام ...

خوب اندازش کافی بوده

من فقط ببار اونم مطمئنم حامله نشدم ...الانم علایم پریود دارم