2777
2789
عنوان

عشقولیای بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 93 پست
من ۸ بهمن بود

تقریبا دو هفته زودتر از ما😍😍😍

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هنوز زود نرفتم من آخرین پریودم ۱۳ بهمن  بود تو چی

۸ بهمن..منم ۶ هفته تموم امروز اول ۷ هفته..بهداشت بهم گفت همین الان برو ولی من صبر میکنم ۸ هفتم تموم شه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
خخخ ۷ ۸ ماهی میشد  کیست هم داشتم

به سلامتی.

من دو تا سقط داشتم مجبورم امروز برم دکتر دعا کن خدا نی نی رو سالم بزاره بغلم

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

پس یه تاپیک بزن برای مامانای آبان و آذر ۹۹ منم ادد کن😍😍😍 خوبه شمام تجربه داری

من گروه دارم برای مامان های پاییز ۹۹ 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
باشه عزیزم وقتی زدم ادتون میکنم🌹

منم صدا بزن

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
من گروه دارم برای مامان های پاییز ۹۹ 

تو تلگرام؟؟؟

به سلامتی. من دو تا سقط داشتم مجبورم امروز برم دکتر دعا کن خدا نی نی رو سالم بزاره بغلم

انشالله میزاره استرس نداشته برو پیش متخصص زنان بهت آمپول بده زنداداشم دوتا سقط زیر نظر دکتر زنان بود الان یه نی نی خوشگل داره 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن