2777
2789
عنوان

ای خدا مگه میشه😭😭😭😭😭😭😭

429 بازدید | 33 پست

دو بار بی بی چک استفاده کردم جفتش مثبت بود یکی دو روز بعد از پریود یکیش بعد ۵ روز   دوتاشم مثبت شد الان ۱۰ روز گذشته  لکه بینی دارم دل درد شدید دارم   انگار دارم پریود میشم    اخه مگه میشه دوبار بی بی بگیری جفتشم مثبت نشون بده😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بارداری بابا .برا لکه بینیت استراحت میخواد و شیاف

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

اره میشه بتا بالاست

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دل درد مثل زمانی کهدپریود میشم دارم  خیلی حالم گرفته شد😢😢😢😢

تو بارداری هم دلدردا مثل زمان پریوده دیگه خصوصا دوماه اول

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
شاید بارداریو لکع بینی داری دکتر  باید  شیاف بده تیرویید نداری؟تازگیا ازمایش تیروییددادی

کم کاری پارسال داشتم خوب شدم ولی دکتر چون واسه بارداری اقدام کرده بودم تجویز کرد که استفاده کنم

کم کاری پارسال داشتم خوب شدم ولی دکتر چون واسه بارداری اقدام کرده بودم تجویز کرد که استفاده کنم

اخه تو بارداریم تیرویید باز میره بالا وخدای نکرده ممکنه اتفاق بدم بیوفته ب دکترت زنگ بزن بگو

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
دل درد مثل زمانی کهدپریود میشم دارم  خیلی حالم گرفته شد😢😢😢😢

من ک تاروز زایمان درد پریو دی داشتم، لکه بینی هم خیلی داشتم ک ینفر میگفت لانه گزینیه، یه نفرم میگفت چون بچه ی اولت دختر بوده الآن میخواد تغییر جنسیت بده برا همین لکه بینی داری‌ .

لک هم دیدم اون منو بیشتر ترسوند  دل درد تنها بود میشد توجیح کرد بارداریو   ولی لک   و ...

خیلیا لک بینی دارن .یا برو دکتر یا از تو نت سرچ‌کن یه کاری کن .

ممطب مامایی هم اینجور مواقع خوبه.