2777
2789

پرهیز از سرخ کردنی پرهیز از خوردن اب با غذا یا نو یا کیک و بیسکوییت پرهیز از خوردن مواد غذایی اسیدی پرهیز از استرس و فشار عصبی

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا با پرهیز درست میشه

ابم زیاد بخور

کیک شکلات چایی قهوه نسکافه سرخ کردنی ممنوع

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یجا خوندم مربا به خوبه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

شوهر من 2سال درگیرش بود الان خداروشکر خوب شد چند ماهیه غذا خوب میخوره 

خواهشا تمام چیزای که میگم رعایت کن حتما تا خوب بشی تموم بشه چون واقعا سخته

رب . سس . پرتغال .نارنگی . حبوبات بغیر ازماش و عدس. تن ماهی . کلا غذای کنسروی. اش . سوپ . خورشت ابدار. قیمه . تامیتونی کبابی بخور. ادویه ها رو بذار کنار فقط فلفل سیاه درسته غذاها بدمزه میشه ولی طاقت بیار سیر پیاز خام . روی برنجت شوید بریز حتی خورشت داری چای قهوه اینای که گفتم نخور مواظب باش یکم صبور باش اگر مواظب نباشی تاچندسال درگیرش میشی . از عطاری یه پودری بگو برای رفلاکس میخوام برای هضم غذاست خودشون مخلوط میکنن زیره و اویشن و این چیزا توشه خیلی خیلی خوبه کمکت میکنه انشاالله خوب میشی

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤