2777
2789
واسه من ایرانیه ولی کاش خارجی بود.خیلی دوس داشتم

منم البته ن هر خارجی اروپا و امریکا 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از کره جنوبی دوست دارم البته از نوع جذاباش و پولداراش

ی اپلیکیشن داشتم توش با چند تا کره ای دوست بودم 😁 اسمش هلو پال بود 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
هلوتاک .منم دارمش با خیلی از کره ایا دوستم تو یه تاپیکمم گذاشته بودم😅

نگین اینارو الآن شاید بعضیها برن سراغ این برنامه برای دوستی با جنس مخالف منظورمه بعد تقصیر منم میشه چون این تاپیکو زدم.

هلوتاک .منم دارمش با خیلی از کره ایا دوستم تو یه تاپیکمم گذاشته بودم😅

چجوری زبونشونو میفهمین

💞💞💞من شاعرم، تلخم، غم انگیزم، بداخلاقم اماتوخوب مطلقی ازمن نمیرنجی💞💞💞♏
چجوری زبونشونو میفهمین

کره ای  ک یکم بلدم ولی بیشتر باهاشون انگلیسی چت میکنم و اگه جمله ای رو مثلا ب کره ای یا هر زبانی نفهمم خود برنامه واسم به هر زبانی ک انتخاب کنم ترجمه میکنه تلفظم میکنه و غلطامم میگیره😉