طبیعیه عزیزم سعی کن یه لباس که بوی تنتو میده بزاری کنارش
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقو ما یه اصطلاح داریم میگیم نی نی بوی بغل گرفته یعنی بغلی شده. از بغلت که جداش کنی گریه میکنه. نمیدونم نی نی شما اینجوریه یانه ولی کلا نی نی ها رو تو روزای اول زیاد بغل نگیرین که بدعادت نشن. و اینکه بچه ها معمولا خوابشون سبکه
منم نوزادم۲۲روزشه دقیقا همین حکایتودارم و بی خوابی شدید،مادرشوهرم میگه بزاریه شب ببرمش توراحت بخواب،چون شیرخشک کمکی میخوزه امکانش هست امایه ساعت بدون اونو نمیتونم تصورکنم گفتم نه ولی سخته
خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
یکم ک بگذره مث خرس میخوابن الهی دورشون بگردم. مث نی نی من ک الان لالاس. ولی تا سه ماهگی دهنم سرویس بود
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*
صد در صد یه چیزی اذیتش میکنه که نمیزاره خوابش عمیق بشه رفلاکس نداره یا کولیک ؟ علائم رفلاکس اینه استفراغ میکنن بعضی بچه ها یا چشم و گوشش رو بخارونه بینیش کیپ بشه یا زیاد اروغ بزنه و زیاد سکسکه کنه سرفه کنه تند تند شیر بخوره بدنش دونه های قرمز بزنه دستشو ببره دهنش اب دهنش سرازیر باشه ؟ نفخ نداره ؟