2777
2789
عنوان

کولیک

41 بازدید | 6 پست

خانوما توو خدا کمک من بچم ۳ ماهشه کولیک داره .رفلا‌کسم داره 

برل رفلاکسش راینیتیدین میخوره 

بی بی کر هم میخوره

این کولیک رو چی اروم میکنه ؟تا چند ماهگی ادامه داره این رفلاکس و کولیک 

با گریه بچم منم گریه میکنم دیگه دیوانه شدم

**پسرم تمو‌م دنیامه**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برات از خداوند بزرگ طلب صبرررررر می کنم

چاره نداره 

بچه ی من الان شش ماهشه بهتر شده ولی خوب نشده تا 5 بیداره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

باتک تک سلولام میفهممت پستونک سعییییییی کن بده خیلی کمکته پدی لاکت روزی ۵قطره حتماامتحان کن کلا بایدخیلی چیزاروامتحان کنی یکیشون اثرکنه واس دخترمن بعد کلی داروپدی لاکت اثرکرد

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...