ها چیه...پست ها من خار داره انگار حتمن باید بگم عکس تا زودی بیای..
😒😒😒والا
زود باش بگو در چ وضعی و چ میکنی😌😌
#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤
همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منممیشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم )
بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
منم دراز کشیدم نی نی ساید گردی میکنم. دیگه کارخاصی نداریم.😏
بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
نه بابا. دو روزه. هی به روی خودم نمیارم. اما هست. بقیه علایمو ندارم ولی
همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
نه بابا. دو روزه. هی به روی خودم نمیارم. اما هست. بقیه علایمو ندارم ولی
سرفه هم میکنی؟؟