2777
2789

باید لینک تاپیکتو بزاری داخل تاپیک حذف تاپیک ک ماله

نی نی یار حذف تاپیک ۲ هست

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
میشه بهم توضیح بدی بلد نیستم اخه

ببین میری داخل نینی سایت من(بالای صفحه سمت چپ؛عکس یه خانم هست بزن روش میاره نی نی سایت من)

بعد ک اورد رو گزینه ی تاپیک های من میزنی

تاپیک هاتو میاره

رو هرکدوم تاپیکی ک میخوای حذف شه میزنی تا بره داخل اون تاپیک

بع  اون بالای صفحه لینک این تاپیکت هست فقط باید یبار لمسش کنی؛و کپی رو بزنی

بعد بزی داخل تاپیک نی نی یار حذف تاپیک ۲

و اونجا پیستش کنی

هروقت نی نی یار حذف کنه لایکش میکنه

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
ببین میری داخل نینی سایت من(بالای صفحه سمت چپ؛عکس یه خانم هست بزن روش میاره نی نی سایت من) بعد ک او ...

من لینک تاپیکو نتونستم پیدا کنم میشه شا بزاری ببینم ممنونت میشم

عزیزم تاپیک نی نی یار رو ازکجا باید بیارم؟؟

سرچ کن نی نی یار حذف تاپیک ۲

بعد تو گزینه های سرچ کاربران رو انتخاب کن

وقتی اورد بزن روش

کلا ۳ تا تاپیک بیشتر نداره

اونجا یکی از تاپیکاش نوشته حذف تاپیک

2804