2733
2734
سلام.میخوام عدسی درست کنم اما طرز تهیه درستشو نمیدونم اگه میشه بهم یاد بدین
خدا جون دوستت دارم.به خاطر همه چی ممنون

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس .

من گوشت چرخی را با پیاز سرخ می کنم زردچوبه نمک می زنم عدس را می شورم سیب زمینی را نگینی خرد می کنم بعد یک قاشق کوچولو رب اضافه می کنم عدس و سیب اضافه می کنم با دو تا لیوان اب می گذارم جا بافته و غلیظ بشه اخر بار ابلیمو اضافه می کنم
برای حاجت من و خانه دار شدن همه صلوات
2731
من عدسو میپزم بعد پیاز داغ درس میکنم بهش,ادویه و رب میزنم یکم عدسمو له میکنم میریزم توش میذارم بجوشه جا بیفته,اخرشم نمک میزنم.موقع سروم اب انار استفاده میکنیم. اما برا دخترم سیب زمینی نگینی خ رد شده هم توش میریزم
خدا جونم مراقب دیانا و اتنای نازم باش.عاشقتم خدای مهربونم
برای لعابش از بلغورگندم استفاده کن+پیازداغ+در اخر ادویه وپودر گلپر اضافه کن با کمی رب واگه خواستی سیبزمینی.اگه سوالی داری بپرس.
الهی عامِلنا بفضلک و لا تُعاملنا بِعَدلک یا کریم
عدس رو اول خیس میکنم بعد بمقدار لازم بستگی ب اندازه عدس و کهنه یا تازه بودن اون اب میریزم + ی پیاز ریز خرد میکنم توش میریزم .ابش ک نسبتا کم شد سیب زمینی الماسی میریزم. و تو ی ماهیتابه روغن داغ میکنم و ی قاشق رب میریزم +زردچوبه .فلفل .نمک .گلپر واین مواد رو میریزم توی عدسی .و در اخر پخت کمی ابلیمو اضافه میکنم.عمه من تخم مرغ هم میزنه توش ک من دوست دارم ولی شوهرم بدش میاد و حذفش کردم
آهای پسرای همسایه شما را بخدا مردای خوبی شوید،من دارم این فرشته را با خون دلم بزرگ میکم👼
برای دونفر حدود دو کفگیر عدس خیس کن.یک کفگیرم بلعور گندم از شب قبل خیس کن. بجای بلغور میتونی از دال عدس استفدخ کنی که خیس کردن نمیخواد زود وا میشه ولعاب خوبی داره. ولی بلغور عالیه طعمش.
الهی عامِلنا بفضلک و لا تُعاملنا بِعَدلک یا کریم
من عدس رو میریزم تو زود پز بعد نیم پز که شد درش رو باز میکنم سیب زمینی نگینی و قارچ میریزم قاطیش و بعد که پخت حسابی پیاز رو رنده میکنم تو تابه تفتش میدم ادویه کاری و زردچوبه و زیره سبز و گشنیز پودر شده بهش اضافه میکنم و رب هم قاطیش سرخ میکنم میریزم تو عدسی و چندتا قاشق هم آبلیمو بهش اضافه میکنم و میگذارم یه خورده دیگه بپزه تا خوب جا بیفته
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز