2777
2789
عنوان

خدایا منو ببین😭

585 بازدید | 46 پست

بچه ها

چرا خدا صدامو نمیشنوه؟

من این همه نذر کردم

چله برداشتم

قران میخونم

چرا صدامو نمیشنوه و حاجتمو نمیده؟؟؟

شما ازش بخاین😫😫

برام دعا کنین بچه ها

دیگ خیلیی خستم

دارم دیونه میشممم

برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می بینه.  مطمئن باش . هنوز به صلاح نیست . ی وقتی بهت میده که اصلا فکرش رو میکنی 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

منم همینطوریم بخدا 

همش دلسرد میشم

ولی کاری نمیتونم بکنم باز دوباره شروع میکنم به ذکر گفتن

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

عشقم ختم استغفار بردار بهترین چیز استغفاره.

چون میگن گناه باعث میشه دعا استجابت نشه.

مثلا روزی ۱۰۰مرتبه استغفارکن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خانم های عزیز میشه واسه تاپیک جهت شادی روح گزارش بزنیدددد برام ممنون میشم هرکی گزارش زد واسش صلوات میفرستم ان شاالله حاجت رواباشید🙏💚💙🌹💕

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
انگار حرفای منو زدی  کاش خدا دعای مارو هم براورده کنه .خسته شدم از بس دعا و گریه و نذر و و چله ...

واقعا 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

امام صادق میفرمایند..وقتی دعا میکنی حس کن اون دعا مستجاب شده پشت دره.....اگه دعا میکنی پس دیگه نگرانیت واسه چیه؟ توکل کن و بسپار همه چیز رو به خدا...خودش اون نعمت رو در بهترین حالت و بهترین زمانش میده بهت...

وقتی انقدر ناله میکنی ...دنیا چندین برابر همین موجت رو دوباره بهت برمیگردونه...نعمتهات رو اطرافت ببین و شکرگذار باش تا چندین برابرش بهت برسه 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
چیه مشکلت ؟؟

کسی ک دوستش داشتم سر ی موضوع الکی تموم کرده

ن ک دوسم نداشته باشه اون

حتی برام گریه میکرد

ولی میگ ما ب درد هم نمیخوریم

و باهم خوشبخت نمیشیم

دعا کن برگرده😭

برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه