2777
2789
عنوان

اعتراف میکنم😟😟😟

182 بازدید | 15 پست

سلام بچهابیاین هرچی خودتون هست روبریزید بیرون ...

خوب یا بد بگین تا خالی بشیم ازخودمان شوهر خانواده بچگی مدرسه هرچی ...

اول خودم من تو مدرسه آشوب بودم تراشم مدیرمونم با کیف زدم بخاری ام آتیش زدم سه روزم اخراج شدم دیگ نکن برات....

بعدم کلی دوست پسر داشتم بابالعنتیا خودش زنگ میزدن اه 

ولی الان با عشقم زندگی میکنم فقط کاش خانواده گمشن  برن

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممممم

خوب باید بگم ک من این چن روزی ک بیکار بودم تصمیم گرفتم ی کانال سرگرمی بزنم🌹🌹🌹

حالا کانالممم ممبر نداره😐☹️😭

اولین جایی ام ک اومدم اینجا بوده

ک بشه شما جوین بدینو منو خوشحال کنین💋💋💋

خواهشششش

پلیز

هر شبم بازی داریم اگ ممبرا زیاد بشن

امشبم ساعت ۱۱/۵ بازی داریم اگ تعداد ممبرا خوب میشه

Ansheeerli

ی@بزارید کنارش و سرچ کنید تو تل💋💋💋

پشیمون نمیشید

لطفا اگ اومدید جوین بدید😭

فازت چیه

بیکاری فرار ازکرونا

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

والا دیشب  یه خواب بد دیدم صدقه دادم خواب دیدم دوست صمیمی شوهرم میخواد بهم تعارض کنه حس میکنم دشمنی  بهم برسه اعتراف میکنم میترسم تعبیرش بشه ازش کرونا بگیریم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اعتراف میکنم خونه خواهرشوهرم غذا که نمیخوردم دلیلش فقط این بود بیشعورا غذا کم میپختن من خجالت میکشید ...

عزیزم😃😃

والا دیشب  یه خواب بد دیدم صدقه دادم خواب دیدم دوست صمیمی شوهرم میخواد بهم تعارض کنه حس میکنم د ...

فقط می ترسی ازش کرونابگیری😃😃

من خیلی تنهام از خانوادم خییییلی دورم و هیچ دوستی ندارم 

مثل منی

خانواده گمشن برن؟ متاسفم عزیزم

منظورم خانواده شوهرم هستن خیلی اذیتم میکنن