2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدای من اونهمه تبلیغ توی رسانه ملی دروغ بود؟؟؟ از کجا متوجه شدین شما؟؟؟ ضمانت مرجوعی داشتن مثل ...

نه محصولاتشون همه الکی بود و اصلا فایده نداشت دیگ کسی ازشون نمیخره فاش شدن به بازیگران هم پول هنگفتی میدادن ک تبلیغ کنن

چطوری؟؟؟ میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید

یه استکان گلاب با مقداری اب میذاشتم جوش بیاد بعد صورتمو یکم بخور میدادم بعدش روغن سیاه دانه میزدم صورتم و مجدادا بخور میدادم بعدش صورتم با اب سرد میشستم کل بخور دادن نیم ساعت کافی دوستم خوب شذ

یه استکان گلاب با مقداری اب میذاشتم جوش بیاد بعد صورتمو یکم بخور میدادم بعدش روغن سیاه دانه میزدم صو ...

خانم جون شما خودت نتیجه گرفتی یا از اطرافیانت؟

هفته ای چند بار و تا چه مدت این روش رو انجام دادین که نتیجه داد؟

خانم جون شما خودت نتیجه گرفتی یا از اطرافیانت؟ هفته ای چند بار و تا چه مدت این روش رو انجام د ...

من خودم نتیجه دیدم

بعد از سه سال عذاب با لک و جای جوش این تنها روش طبیعی بود که معجزه کرد باید دوهقته مصرف کنی نتیجه ببینی بعدش هم تا چند ماه مصرف کن ک ثابت بمونه

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز