2777
2789
جوابم منفی بود شوهرم اومد خواستگاری من  پسر عموش رفت خواستگاری دختر عموم😐😂😂😂

چه شلم شوربایی شد😂

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من و نامزدم پسر خاله دختر خاله ایم،اما همیشه دور بودیم از هم دو شهر متفاوت،شوهرم رو من کراش داشت ولی فک میکرد من دوسش ندارم منم دوستش داشتم ولی  میگفتم اون اصلا به من فکرهم نمیکنه،وقتی فهمیدم چقدر دوستم داره،زیبا ترین لحظه زندگیم بود،اولین بار سر یه سوئ تفاهم من مجبور شدم بهش پیام بدم ،از اونجا آشنایی ما شروع شد،فک کنم موقع آشنایی چند صد ساعت با هم صحبت کردیم تا کامل با هم آشنا بشیم ،خلاصه که خیلییی دوسش دارم بعد این مدت

با تموم سختی هایی که توی زندگی هامون داریم   ناراحتی ها و اعصاب خوردی ها   ،یکی از چیزایی که خیلی کمک میکنه انرژی مثبت دادن به اطرافیانمونه  ،حرف های قشنگ زدن  ،دل صاف داشتن،آرزوی موفقیت و سلامتی برای همه.ایشالله دل هممون شاد و با خدا باشه  

به نام خدا 

شب خواستگاری 🥴

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
یعنی چیییی

فاميل دور هستيم شب ساعت ٢بيدار شدم خونشون خواب بودم طبقه بالا

رفتم تو حياط ك برم دستشويي يهو ديدم ميخواد بره تو 

ديگه منم هول كردم چون اولين بارو بود ميبينمش گفتم سلام😂 ديگه همو ديديم دم دستشويي عاشق هم شديم

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
تعریف کنید چی شد 

پنج ترم همکلاسی بودیم 

تو این پنج ترم همه ی خوب و بد همو دیده بودیم 

من قصد ازدواج با همکارو هم دانشگاهی و نداشتم ولی خب عاشق شده بود و .... :)

۶ ماهی میومدن خواستگاری بعد از کلی فراز و نشیب راضیم کرد و ازدواج کردیم 

۵ ساله میگذره و راضیم خداروشکر

اینم بگم تو دانشگاه هم من خواستگار زیاد داشتم هم اون 😂

دلتون گرم 🌸
راست میگی؟؟؟راضی هستی :؟:همشهری بودین؟؟

شهرامون نزدیکه عزیزم    راستش مث ی معجره بود چون هیچکدوم اهل گروخ رفتن نبودیم  هردومون اد شده بودیم  اولین گزوهامون بود  همیشه مخالف اشنایی مجازی بودم   شاید باورت نشه ولی خاسست خدابود  هیچککس ب اندازه این ادم پیدا نمیشد ک اینقد تفاهم داشته اشیم  و تمام ویژگی هایی ک میخاستم ازمرد آیتده داره  خانوادهامونم مث همن عقایدی اخلاقی همه چی  جالبع ک تاریخ تولدامونم یکیه😃هردو یسالو ی ماهو یروز    

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤