2777
2789
خیلی ممنونم عزیزم از دعای قشنگت ،خیلی درد پریودی دارم البته یه بیست روزی هست درد دارم ،برا همین میگم ...

انشا...بارداری منم یک هفته عقب انداختم سابقه ام نداشتم شما سابقه تاخیر داری؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زدم مثبت بود      

الهی عزیزم😍😍😍

مبارکت باشه خاااانوم

واقعا خیلی خوشحال شدم

من مامام هر وقت سوالی داشتی بپرس ازم بتونم کمکت میکنم

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  

ایجان مبارک باشه عزیزدلم منم فردامیزنم دعام کن  خوشحال شدم برات

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
الهی عزیزم😍😍😍 مبارکت باشه خاااانوم واقعا خیلی خوشحال شدم من مامام هر وقت سوالی داشتی بپرس ازم ...

سلام عزیزم ،خیلی ممنونم از تبریکت ،سلامت باشی.  

عزیزمی ،لطف داری.چشم حتما میپرسم و بهت زحمت میدم.

اولین سوالم اینه که من شب یه تست زدم همون دو دقیقه اول سریع دو خط پررنگ افتاد و دوباره یه دونه دیگه فردا صبحش زدم ،اونم سریع دو خط پررنگ افتاد ،ممکنه اشتباه باشه یا حتما باردارم؟؟

فعلا شرایط رفتن به ازمایشگاه را ندارم

سلام عزیزم ،خیلی ممنونم از تبریکت ،سلامت باشی.     عزیزمی ،لطف داری.چشم حتما میپرسم و بهت ...

بارداری ۱۰۰%

تضمینی 

برو حالشو ببر😄

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  
الهی عزیزم😍😍😍 مبارکت باشه خاااانوم واقعا خیلی خوشحال شدم من مامام هر وقت سوالی داشتی بپرس ازم ...

سلام عزیزم میتونی کمکم کنی استرس دارم.من شیش ماه زایمان کردم دخترم شیش ماهش تموم نشده پونزده روز مونده تموم شه.کاملا هم شیر خودمودادم تمام این مدت پریود نشدم ولی ماه پیش بعدازپنج ماه زایمانم شیش روز خونریزی ودرد پریود داشتم.روش جلوگیریمم طبیعی بود.حالا این ماه از تاریخ ماه قبلم دهروز گذشته نشدم یکم کمردرد دارم.ممکنه باردار باشم یا نامنظمی هورومونیه؟؟؟اخه من سال قبل همین موقع بارداربودم به نظرشما ممکنه بازم؟؟؟بی بی چک جواب میده الان؟

سلام عزیزم میتونی کمکم کنی استرس دارم.من شیش ماه زایمان کردم دخترم شیش ماهش تموم نشده پونزده روز مون ...

اره عزیزم اول بی بی چک بزار وضعیتتو بدونیم جواب میده

مرسی گلم منفی بود😁

خب خداروشکر 

بیشتر مراقب باش ،احتمالا شیردهی خوبی داری که پریود نشدی