2777
2789
عنوان

علائم بارداری و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی بذارم بهتره 

۱۲ حساب کن ۳ هفته طول می کشه برا مثبت شدن بی بی وبروز علائم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

باشه گلم مرسی

خواهش انشاالله بارداری عزیزم

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

خواهش انشاالله بارداری عزیزم

فدات عزیزم امیدوارم خودتون هم یه بارداری خوب داشته باشید و نی نی خوشگلت رو بغل کنی بسلامتی ...برام دعا کن 🙏🥰

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
فدات عزیزم امیدوارم خودتون هم یه بارداری خوب داشته باشید و نی نی خوشگلت رو بغل کنی بسلامتی ...برام د ...

مرسی فدات عزیز  

عزیزم شما گویا به سلامتی باردار بودی علائمت چی بود؟

سلام گلم بله من باردار بودم .من روز بعد از لقاح ساق پا و رانم درد میکرد علائم پریود دائم همراهم بود تا ۹ روز بعد .بعدش دمای بدنم بالا رفت طوری که حس میکردم تب دارم معده درد داشتم نفخ داشتم حالم اصلا میزون نبود احساس ضعف داشتم که بعدا متوجه شدم همون روز زمان لانه گزینی بوده ...شما علائمت چی هست ایشالا که بارداری عزیزم

سلام گلم بله من باردار بودم .من روز بعد از لقاح ساق پا و رانم درد میکرد علائم پریود دائم همراهم بود ...

مرسی عزیزم ایشالله

منم نفخ و معده درد خوابم خصوصا صبحها همش زیردلدرد ترشح دل درد شدید بعضی اوقات 

مرسی عزیزم ایشالله منم نفخ و معده درد خوابم خصوصا صبحها همش زیردلدرد ترشح دل درد شدید بعضی اوقات&nb ...

مرسی عزیزم ایشالله

منم نفخ و معده درد دارم میگیره ول می کنه خصوصا صبحها همش خوابم  زیردلدرد و ترشح و ضعف و بعضی اوقاتم حالت تهوع ۵ روز به پریودیم مونده توکل بخدا 

مرسی عزیزم ایشالله منم نفخ و معده درد دارم میگیره ول می کنه خصوصا صبحها همش خوابم  زیردلدرد و ...

برات دعا میکنم که باشی البته علائمت خیلی شبیه منه... عزیزم خبرم کن اگه بودی ❤