2821
2789
عنوان

شهاب سنگ!!!+

256 بازدید | 24 پست

واقیعت داره یا شایعس ؟؟؟

لطفا کسایی که نمکدون هستند اصلا پست نزارن چون سبکشون میکنم 

ممنون از کسایی که اطلاع دارن و پست میزارن

کسیو جدی نگیرید،چراشم از کسایی که جدی گرفتن بپرسید؛

اره میاد اما به ایران نمیخوره

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوری سبکشون میکنی😶خیر حقیقت نداره

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

داشتم رو امضاتو میخراشیدم واقعنی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

بابا الکی که زمین و ادما نابود نمیشن. اگه مسلمونی باید بدونی تا امان زمان ظهور نکنه و چندسال از حکومتش نگذره قیامت نمیشه و زمان و زمین بهم نمیریزه

پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
عزیزم اگه بخوره همه منقرض میشیم😐

نه نمخوره

اول از همه برا حاجت دخترم دعا کنین عزیزان   یه بار معلممون گفت بنویس قسطنتنیه منم نوشتم قغسثصتطنتطنیهححاااالم از این بهتر نمیشه حالاکه نیستی😛😛 دیگه قسمت هرچی باشه به تو مربوط نیس    وای چقده مستم من🌷 خاک تو سر دو تا دوست پسرای قبلیم    
 داشتم رو امضاتو میخراشیدم واقعنی

امضای خودت😁