eshghi_97 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1151 عنوان کیا اینجورن؟ 139 بازدید | 11 پست من که هستم مخصوصا اون قسمت که اگر من بمیرم کی بچه مو بزرگ میکنه😒 💕 دنیام دخترمه 💕 1398/12/20 | 21:13 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الییییییسااااااااا عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1569 من سه چهار روزه ته گلوم میسوزه و وقتی آب دهنمو قورت میدم گلوم درد میگیره قبلا سرما که میخوردم اینجوری میشدم ولی الان فقط گلومه با وایتکس و ... کار نمیکنم فقط با الکل ضدعفونی میکنم کسی هست اینطوری باشه؟یعنی ممکنه از علائم کرونا باشه😥 خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
جاسویندر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 5499 من سه چهار روزه ته گلوم میسوزه و وقتی آب دهنمو قورت میدم گلوم درد میگیره قبلا سرما که میخوردم اینجور ... آب نمک و سرکه قرقره کن تا ویروس به ریه هات نرسه حالا هرچی که باشه
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 من سرفه خشکم دارم اماتب نه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
eshghi_97 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1151 من سه چهار روزه ته گلوم میسوزه و وقتی آب دهنمو قورت میدم گلوم درد میگیره قبلا سرما که میخوردم اینجور ... من اینجور بودم و الان سه هفته هست ته گلوم میسوزه 😁 هنوزم خوب نشده اگر علایم سرماخوردگی نداری احتمالا حساسیت داری 💕 دنیام دخترمه 💕
الییییییسااااااااا عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1569 آب نمک و سرکه قرقره کن تا ویروس به ریه هات نرسه حالا هرچی که باشه مرتب آب نمک قرقره میکنم ولی تاثیر نداره😥 خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
الییییییسااااااااا عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1569 من اینجور بودم و الان سه هفته هست ته گلوم میسوزه 😁 هنوزم خوب نشده اگر علایم سرماخوردگی نداری احتمال ... یعنی کرونا نگرفتیم😁آخه من فقط وقتی سرما میخورم اینطوری میشم الان سرما نخوردم فقط گلوم خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
جاسویندر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 5499 مرتب آب نمک قرقره میکنم ولی تاثیر نداره😥 اگه اون باشه تب هم داره نترس ولی درکل کرونا قبل ازینکه به ریه برسه گلورو درگیر میکنه اگه نمک و سرکه بکشیش دیگه خطرناک نیست. شاید مال گردوخاک خونه تکونی باشه ولی محض احتیاط سرکه و... اینارو استفاده کن
الییییییسااااااااا عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 1569 اگه اون باشه تب هم داره نترس ولی درکل کرونا قبل ازینکه به ریه برسه گلورو درگیر میکنه اگه نمک و سرکه ... ممنون عزیزم خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍