2777
2789
عنوان

علائم کرونا

426 بازدید | 10 پست

من چن روزیه استخونای بدنم درد میکنه . بیحالم . همش میخوام بخوابم . تبم یه کمی دارم البته من از وقتی یادم میاد بدنم داغ بودهوطوری که هر کی بهم دست میداد میگفت چرا تب داری . 

ولی سرفه و اینا ندارم . 

ولی همیشه هر یک ربع یه لیوان اب میخورم چون اگه ویروسی باشه میره تو معده و اونحا از بین میره .

هر وقت چای میخورم داخلش زنجبیل میریزم .

هر شب اطراف بینی و رو گلوم ویکس میزنم .

دوهفته م هست بیرون نرفتم .

پس چرا دو روزه بدن درد دارم ؟؟

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویکس اطراف بینی گفتن اشتباهه باعث تنفس شدید میشه مولکولهای هوای بیشتری وارد ریه میکنه که شاید حاوی ویروس باشه

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
کار زیاد نکردی؟ 

خونه تکونیم تازه تموم شده .

ولی هیچ وقت کار منو اینقدر خسته نمیکرد.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
خونه تکونیم تازه تموم شده . ولی هیچ وقت کار منو اینقدر خسته نمیکرد.

نمیشه ملاکو بر همیشه و هیچ وقت گذاشت 

مایعات زیاد بخور و دوش آب گرم بگیر تا خستگی از تنت بره 

میگن چشام سگ داره   
ویکس اطراف بینی گفتن اشتباهه باعث تنفس شدید میشه مولکولهای هوای بیشتری وارد ریه میکنه که شاید حاوی و ...

ممنون که گفتی 

نمیشه ملاکو بر همیشه و هیچ وقت گذاشت  مایعات زیاد بخور و دوش آب گرم بگیر تا خستگی از تنت بره&n ...

ممنون عزیزم

مهم                        مهم      ویروس کرونا قبل از اینکه به ریه برسد و شروع به فعالیت کند به مدت تقریبی ۴ روز در گلو میماند و ایجاد سرفه و گلودرد میکند.در این زمان به محض شروع سرفه یا گلودرد اگر اب زیاد نوشیده شود و بخور  انجام دادو همچنین قرقره با کمی نمک و سرکه  میتوان از ورود این ویروس به ریه جلوگیری کرد و ویروس را از بین برد . این موضوع را نشر دهید شاید جان کسی نجات پیدا کند

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚