2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 36 پست

زنجبیل که دوستمون گفت و عرق نعنا دوقاشق بریز تو یه استکان بقیه ش آب بعد غذا بخور معده را گرم میکنه.غذات را هم دو وعده ای بخور یعنی مثلا اگه دوتا کفگیر غذا میخوره یه کفگیر ظهر بخور یه کفگیر دیگه دوساعت بعد بخور.شام هم همینطور.معده ات را پر نکن بالا اوردنت کمتر میشه

من باردارم دیگه اخرای ۴ماهمه اصلا تاحالا بالا نیاوردم😐

سیرابی بدم میاد از بوی گوشت  اینا بدم میاد .... نگووو باالا نیوردی که حسودی میکنم من 5کیلو کم کردم😂

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببخشید اسی خانوما من ده روز از موعدم گذشته تقریبا پنج روز پیش بی بی زدم منفی شد به نظرتون ممکنه باردار باشم خیلی وقته اقدام کردم به خاطر مریضی میترسم برم آزمایش ممکنه بی بی دیر نشون بده دوره هام 35 روزه اس

خدایا شکرت😍😍
زنجبیل که دوستمون گفت و عرق نعنا دوقاشق بریز تو یه استکان بقیه ش آب بعد غذا بخور معده را گرم میکنه.غ ...

عزیزم من یه کاسه ماست میخورم بالا میارم به برنج نمیرسم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سلام ببخشید اسی خانوما من ده روز از موعدم گذشته تقریبا پنج روز پیش بی بی زدم منفی شد به نظرتون ممکنه ...

من بعد دو هفته بی بی ایم مثبت شد همون روز بتا دادم 8700بود

سیرابی بدم میاد از بوی گوشت  اینا بدم میاد .... نگووو باالا نیوردی که حسودی میکنم من 5کیلو کم ک ...

بخدا😐

تازه من ۵کیلو اضاف کردم فقط مرغ نمیخورم ازبس برنج و نون و گوشت خوردم😖😖😖😖

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
قرص اندامین میخورم  روزی دوتا ..بیسکویت ترد نمکی  میخورم  همونم بالا میارم  

پس نون خشک را امتحان کن..اما قرص ب6حتما بخر چون مخصوص تهوع بارداری هست و آب معده رو جمع میکنه  در نتیجه بالا نمیاری

انشالله سالمه گلم نترس  بخدا من خودم دیروز انقد استرس داشتم سرم درد گرفته بود

خدا ختم به خیر کنه البته من لک بینی و اینا نداشتم ازدواجم هم فامیلی نبوده ان شالله که خیر بشه همه چی 

بخدا😐 تازه من ۵کیلو اضاف کردم فقط مرغ نمیخورم ازبس برنج و نون و گوشت خوردم😖😖😖😖

وایییی خوش به حالت حسودی نمیکنم ان شاالله زایمانت هم خوب باشه .... برا منم دعا کن اینقدر بالا نیارم

پس نون خشک را امتحان کن..اما قرص ب6حتما بخر چون مخصوص تهوع بارداری هست و آب معده رو جمع میکنه  ...

حالا فردا میرم دکتر  ببینم چی میگه سرخود نمیشه قرص خورد بارداری حساسه

عزیزم من یه کاسه ماست میخورم بالا میارم به برنج نمیرسم

خب اشتباه میکنی خودتو از غذا ننداز..به زور هم شده بخور.یکمی هم مال تلقین میتونه باشه .چون زن باردار از تهوع وحشت داره نمیتونه از غذا لذت ببره واسه همین میشه که معده هم غذا را قبول نمیکنه..اینا جواب دهنده ترین راه ها بود که گفتم واست عزیزم.انشاالله زودتر خوب میشی

مبارک باشه عزیزم ان شاءالله قدمش پر برکت ،میگم قبلش منفی میشد؟ 

من یه هفته از پری گذشته بود بی بی زدم نفی بود یه هفته بعدش باز زدم مثبت بود یعنی تو یک ثانیه دوتا خط پر رنگ اما بی بی اولی حتی هاله نداشت اینم شانسی زدم چون میخاستم  امپول بزنم پری بیاد