2777
2789
عنوان

لیاقت!

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
👍👍👍👍👍👍👍شدیدا موافقم  ما ک متاهلیم برنامه ریزی داریم برای زندگیمون بی لیاقتیم

منظورتون رو متوجه نشدم، عمیق تر فکر کنم، یعنی اونی که نتوونسته ازدواج کنه، برنامه نداشته برای زندگیش؟🤔

پس حتما مادرايي كه بچه هاشونو تو پرورشگاه ميزارن يا بچه هاشونو ميفروشن يا سقط ميكنن لياقت مادرشدن دارن؟

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووف بیا اینارو ب مامان من بگو

من رو مامان خودمم خیلی کار کردم الان بهتر شده

ببین دست خودشون نیست اینجوری بزرگ شدن ، جامعخ ی نسل قبل از الان خییییلی بدتر بود

حالا ما الان یکم مطاله داریم جسارت داریم ولی اونا نداشتن

نه اینطوری نیست منظورش اینه توی اون موارد مورد توجه واقع بوده همین

من که امیدوارم گذر روزگار بهش بفهمونه طرز فکرش یعنی چی، این دنیا دل همه رو میشکنه، یکی زودتر، یکی شدیدتر، ولی به هیشکی رحم نداره....

منظورتون رو متوجه نشدم، عمیق تر فکر کنم، یعنی اونی که نتوونسته ازدواج کنه، برنامه نداشته برای زندگیش ...

ن عزیزم میگم منو شوهرم برنامه ریزی داریم و هنوز نمیخایم بچه دار بشیم شایدم کلا بچه نخایم یعنی ماهم بی لیاقتیم ک خودمون نمیخایم؟؟

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
من چه بی لیاقتم با دو تا سقط کاش قبل حرف زدن فکر هم بکنیم برای نعمت شکرگزاری کنید ولی مراقب باشید ...

عزيزم حتما و حتما ازمايشاي سقط مكرر رو انجام بده مشكلتو پيدا كن بعد اقدام كن 

خدا انشالله خيلي زود نعمتشو بهت ميده

منم مثل شما سابقه ي دوتا سقط دارم واقعا دوران بدي بود داغون شدم 😞براي همين خيلي دركت ميكنم 

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢
پس حتما مادرايي كه بچه هاشونو تو پرورشگاه ميزارن يا بچه هاشونو ميفروشن يا سقط ميكنن لياقت مادرشدن دا ...

اون بیشتر از بی لیاقتی و بی وجدانی مردهای بی مسئولیتی هست که با روابط موقت و ساعتی و.... باعث به وجود اومدن این بچه ها میشن ولی حاضر نیستن براشون شناسنامه بگیرن نکنه موقعیت اجتماعی و... خدشه دار بشه، الهی برگرده به سفره زن و بچه اشون و گرفتارشون کنه....

واقعا عوض کردن طرز تفکر خیلی سخته متاسفانه ما رو شستشوی مغزی دادن که زن باااااید ازدواج کنه تا هویت ...

من اما با سرکوب کردن غرایز و عواطف و... موافق نیستم.... آدما رو افسرده، عصبی، خسته و .... می کنه، ولی این تفکر همه که نباید همه چی داشته باشن.... همه که نباید ازدواج کنند.... کنار باید و نبایدهای اجتماعی واقعا یکسری آدم ها رو از درون افسرده و محروم می کنه....

من چه بی لیاقتم با دو تا سقط کاش قبل حرف زدن فکر هم بکنیم برای نعمت شکرگزاری کنید ولی مراقب باشید ...

باهات بدجوری موافقم.... امان از جملات زنانه.... در جامعه زنانه.... فقط دلم میخواد گذر زمان بهشون بفهمونه اونی که نداره یعنی چی.... اونی که محرومه یعنی چی... اونی که سرکوب کرده تمام خواسته ها و آرزوهاش رو.... یعنی چی....

الهی خدا بهت بچه های سلامت و شاد بده

باهات بدجوری موافقم.... امان از جملات زنانه.... در جامعه زنانه.... فقط دلم میخواد گذر زمان بهشون بفه ...

مرسی عزیزدلم از دعای قشنگت 

خدا همه امون رو هدایت کنه گاهی با این زبون چه زخما که نمیزنیم

یکم دیدتُ  وسیع ترکن خواهر کلم سوت کشید بخاطر خودت نه اون خانوما😂

آخه زنی که اینها رو نشونه ارزش می دونه با کوچکترین لغزش همسر احساس بی ارزش بودنم می کنه، یه جورایی نوش جونش.... هر سر پایینی هم شاید یه روز سر بالایی داشت...

نمیگم بچه داشتن نعمت کمی هست، میگم شرط لازمش ازدواج هست، وقتی یه تعداد خانم تا سن یائسگی توو همین جامعه خودمون امکان ازدواج نداشتن.... پس یکم طرز فکر ظالمانه ای هست...‌ 

ن عزیزم میگم منو شوهرم برنامه ریزی داریم و هنوز نمیخایم بچه دار بشیم شایدم کلا بچه نخایم یعنی ماهم ب ...

چند وقت پیش یکی از آدمای معروف گفته بود، بزرگترین خدمتی که به بچه ام می توونم بکنم این هست که به دنیا نیارمش.... واقعا هیشکی از درون زندگی دیگری خبر نداره...

امیدوارم بهترین برات رقم بخوره...💖