2777
2789
عنوان

لیاقت!

260 بازدید | 33 پست

خیلی برام جالب بود دو شب پیش نظرات پای تاپیک‌های یکی از پست‌های مرتبط با بیماری ویروسی ... می‌خووندم، یه خانمی نوشته بود: نگران نباش، خدا من و تو رو لایق دونسته، بهمون بچه داده، تا چند روز دیگه مادر میشیم و....

هم خنده‌ام گرفته بود، هم متعجب بودم، جدی متعجب بودم، این جماعت خانم‌ها، علاوه بر افتخار پیدا کردن شوهر و چهارچنگولی چسبیدن زندگی به کارنامه‌ی لیاقت‌های درخشانشون مادر شدن رو هم اضافه کردن، چیزی که شرط لازم و تا حدی کافیش داشتن همسر هست، به کل تک نفره انجام پذیر نیست، چون از شروط لازم برای مادر شدن، ازدواج کردن هست! یعنی داشتن همسر که خب شرایطش برای همه امکان پذیر نیست‌... این نظر رو همینطور رو به عقب تعمیم بدی به این نتیجه می‌رسی کسی که نتوونسته ازدواج کنه پس بی لیاقت بوده و.... 

بعد کنار این طرز فکر جملات همیشگی همه که نباید ازدواج کنند، همه که نباید همه چی داشته باشند رو قرار بده و بسطش بده به برآورده شدن نیازهای اولیه انسانی، نیازهای غریزی و عاطفی.... بعد خوب به منطق آدمای اطرافت نگاه کن... به ستاره های لیاقتی که رو شونه هاشون می‌درخشه‌... اگه کله ات سوت نکشید اونوقت بیا و نظر بنویس!

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👍👍👍👍👍👍👍شدیدا موافقم  ما ک متاهلیم برنامه ریزی داریم برای زندگیمون بی لیاقتیم 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
خب نعمتیه که داره چه اشکالی داره شکرگزارش باشه؟

شکرگزار باشه. اونی که بچه نداره رو بی لیاقت ندونه! 

یعنی چی خدا ما رو لایق دونسته بهمون بچه داده؟ یعنی اون که نداره بی لیاقته؟

واقعا عوض کردن طرز تفکر خیلی سخته متاسفانه ما رو شستشوی مغزی دادن که زن باااااید ازدواج کنه تا هویت پیدا کنه

مادر بودن هنره! 

اصلا شاید یکی نخواد بچه دار شه شاید یکی نخواد هیچوقت ازدواج کنه

خدا لایق دونسته بهش بچه داده؟ چه افتخار پوچی!  تخمکو که همه دارن هنر نکرده :|

هنر اصلی توو قسمت پیدا کردن شوهر هست که با کمبود امکانات شدید مواجه ایم‌.... والااااا