2777
2789
عنوان

پیش دانشگاهی ها ی تجربی میاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 75 پست

[QUOTE=127927976]خواهش میکنم عزیزم زیست رو ب هیچچچچچ وجه پیشنهاد نمیکنم رشته خوبی نی بازار کارشم افتضاح تا دکترا م ...[/QUOTبیمارستان رو دوس دارم 

من فعلا برام کار مهم نیست اخه میگم سرایدارم 

ارشد هماتولوژی شنیدم عالیه البته قبولیش میگن کمتر از سختی کنکور تجربی برای پزشکی نیست 

خدایا خودت پشت و پناهم باش
[QUOTE=127927976]خواهش میکنم عزیزم زیست رو ب هیچچچچچ وجه پیشنهاد نمیکنم رشته خوبی نی بازار کارشم افت ...

سرایدار کجا ؟رسمی؟

ارشد هماتولوژی خبر ندارم از شرایطش ولی کلا رشته حقوق عالیه از هر نظر

کلاسم نری با خوندن کتاب راهنما پیام نور معدلت بالا میشه حتی میتونی 6 ترمه تموم کنی

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرایدار کجا ؟رسمی؟ ارشد هماتولوژی خبر ندارم از شرایطش ولی کلا رشته حقوق عالیه از هر نظر کلاسم نری ...

یه ساختمان توی تهران 

از سر ناچاری اومدیم 

سرایدار کجا ؟رسمی؟ ارشد هماتولوژی خبر ندارم از شرایطش ولی کلا رشته حقوق عالیه از هر نظر کلاسم نری ...

میدونم گلم اخه حقوق جرعت و جسارت و علاقه می خواد که مک ایچ کدام رو ندارم 

من عاشق بیمارستانم از قسمتش فرق نداره 

و میدونم رشته های پیرو پزشکی عالی هستن منتها من شرایط روزانه کلاس رفتن رو ندارم 

به خاطر همین می خوام کارشناسی زیست بخونم غیر حضوری پیام نور انشالله ارشد هماتو بخونم اونجوری دیگه شرایط رو دارم حضوری برم 

میدونم گلم اخه حقوق جرعت و جسارت و علاقه می خواد که مک ایچ کدام رو ندارم  من عاشق بیمارستانم ا ...

سلام عزیزم شما چکار کردی؟پیش رو گرفتی ؟توروخدا جواب بده واجبه

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   
سلام عزیزم شما چکار کردی؟پیش رو گرفتی ؟توروخدا جواب بده واجبه

سلام گلم .من باید برم تطبیق بزنم چون پیش جمع شده  برم دوازدهم رو بخونم

سلام گلم .من باید برم تطبیق بزنم چون پیش جمع شده  برم دوازدهم رو بخونم

سلام عزیزم یعنی خودتون نخواستین بخونین یا موفق نشدین هنوز؟

یعنی چی میشه یکم توضیخ بدی؟

من مدرک دوازدهم رو دارم ولی پیش نه باید چکار کنم میخوام کنکور شکرت کنم

یعنی باز امتحاناش نهایین کلاس دوازدهم؟

اره پاییه دوازدهمم رو باید بدم 

نه دیگه شما دوازدهم رو خوندی یعنی کامل خوندی دبگه نیاز نیست به پیش .برای کنکور امسال ثبت نام کن 

اره پاییه دوازدهمم رو باید بدم  نه دیگه شما دوازدهم رو خوندی یعنی کامل خوندی دبگه نیاز نیست به ...

مطمئنی؟من دوازدهم قدیم رو دارم ولی پیش رو ندارم خواستم پیش رو بخونم بعد کنکور بدم که میگن پیش دیگه برداشته شده

مطمئنی؟من دوازدهم قدیم رو دارم ولی پیش رو ندارم خواستم پیش رو بخونم بعد کنکور بدم که میگن پیش دیگه ب ...

اره مطمعنم دوازدهم قدیم همون نظام قدی دهه شصت رو میگی برو شرایط کنکور رو داخل دفترچه کنکور بخونی متوجه میشی 

حالا چی دوست داری قبول بشی؟

اره مطمعنم دوازدهم قدیم همون نظام قدی دهه شصت رو میگی برو شرایط کنکور رو داخل دفترچه کنکور بخونی متو ...

وای دختر اگه درست بگی بخدا تا عمر دارم دعات میکنم😍😍😍😍😭😭😭😭

نمیدونم واله من متولد ۷۱بچه هام دبگه بزرگ شدن گفتم بشینم بخونم بینم چی قبول میشم 

نمیدونم بینم موفق میشم یا نه

وای دختر اگه درست بگی بخدا تا عمر دارم دعات میکنم😍😍😍😍😭😭😭😭 نمیدونم واله من متولد ۷۱بچه هام د ...

اره بابا درست میگم 

تو چطوری ۷۱ هستی دوازدهم خوندی من ۷۰ هستم زمان من تا سدم دبیرستان بود و بعد پیش 

اشتباه نمی کنی ؟؟؟؟؟