من علائم بارداری داشتم ،مث ترش کردن ، درد زیر دل و کمردرد و این چیزا بی بیم یکی درمیون هاله انداخت
بتا دادم 5شد (خیلیا میگن بااین بتا بارداری خیلیا هم میگن نیستی و کیست داری)
پری شب سه بار لک دیدم فک کردم پریود شدم ولی قط شد و دیگ نیومد لک رو فقط تو دستشویی دیدم ولی بعدش دیگ نه تو دستشویی و نه تو لباسم دلیل این حالت هام و این تغییر بدنم چیه؟
اینم بگم ک شیر میدم و پریود نمیشم
اقدام هم نیستم
قبل بارداری بچهام (پسر م سه سالشه و دخترم ده ماه) بتام در همین ازمایشگاه 0/05 یا 1/2بود
بنظرتون بار دارم یا کیست دارم ؟
تو اسباب کشی کار سنگین کردم احتمال نداره ب رحمم فشار اومده باشه بخاطر همین لک دیدم :؟؟
من علائم بارداری داشتم ،مث ترش کردن ، درد زیر دل و کمردرد و این چیزا
بی بیم یکی درمیون هاله انداخت
بتا دادم 5شد (خیلیا میگن بااین بتا بارداری خیلیا هم میگن نیستی و کیست داری)
پری شب سه بار لک دیدم فک کردم پریود شدم ولی قط شد و دیگ نیومد لک رو فقط تو دستشویی دیدم ولی بعدش دیگ نه تو دستشویی و نه تو لباسم دلیل این حالت هام و این تغییر بدنم چیه؟
اینم بگم ک شیر میدم و پریود نمیشم
اقدام هم نیستم
همیشه بتام در همین ازمایشگاه 0/05 یا 1/2بود
بنظرتون بار دارم یا کیست دارم ؟
تو اسباب کشی کار سنگین کردم احتمال نداره ب رحمم فشار اومده باشه بخاطر همین لک دیدم :؟؟
بزار از موعدت ک گذشت یکی بزار اگه پررنگ شد بارداری.من ک نزدیک یکسال اقدام بودم نشد ماه پیش قرص و امپول نشدم..دیگه این ماه میخام جلوگیری داشته باشم تو این وصعت جامعه دیگه نمیتونم استرس اینم داشته باشم.شوهرم میگه ن اینکه تو هم مبشی ک میخای قرص جلوگیری بخوری تا باردارنشی..از بس بدشانسم میترسم تست کرونا و بارداریم باهم مثبت شه😑😑البته من ی دختر دارم