2777
2789
عنوان

مادرم کرونا رو شکست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برات گذاشتم بالا

ممنون عزیزم شما خوب شدین؟ من ک انقد دکتز رفتم خسته شدم همشونم دارو نمیدن میفرستن خونه یا پاسکاری میکنن برو پیش فلانی! قفسه سینم درد میکنه تنکی نفس میشم عکس سینم ریم عفونت داره ولی هیچ دارویی جز آزیترو نمیدن خدا نگذره ازشون 😔

ممنون عزیزم شما خوب شدین؟ من ک انقد دکتز رفتم خسته شدم همشونم دارو نمیدن میفرستن خونه یا پاسکاری میک ...

نگران نباش عزیزم خوب میشی من 40روز طول کشیدتاخوب شدم از سرفه شدیدمیفتادم رو زمین

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
نگران نباش عزیزم خوب میشی من 40روز طول کشیدتاخوب شدم از سرفه شدیدمیفتادم رو زمین

اگ سرفه داشتم بهتر بود ولی تنگی نفس میشم سینم دردش زیاده همین الانم نفسم بالا نمیومدبدبختی باردارم هستم... من یکماهه خوب نشدم بدترم دارم میشم همش میگم فردا بهتر میشم ولی بدتر از دیروز! یکماهه دکترا پاسکاری میکنن بی وجدانا! اگ دارو داشتم ی چیزی ولی اینجوری ریه هام داره داغون میشه باید بشینم تو خونه منتظر مرگ باشم این دیگ چ جوونوریه تا یکماه ول نمیکنه .. شما بویایی چشایی نداشتین؟ 

اگ سرفه داشتم بهتر بود ولی تنگی نفس میشم سینم دردش زیاده همین الانم نفسم بالا نمیومدبدبختی باردارم ه ...

آخی عزیزم بارداری نمیشه بهت داروبدن هرچندداروهم تاثیرزیادی نداره واقعا خودت خوب میشی ایشالا.من بویایی وچشاییم خوب بود اما خواهربرادرم اصلاچیزی حس نمیکردن خواهرم بعددوماه وخورده ای الان یه کم حس بویایی داره نه کامل

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
آخی عزیزم بارداری نمیشه بهت داروبدن هرچندداروهم تاثیرزیادی نداره واقعا خودت خوب میشی ایشالا.من بویای ...

خدا کنه خوب شم دیگه کم آوردم بارداری ی طرف این بیماری ی طرف دلم میخواد تموم شه دکتره میگف هر کی بگیره میمیره گفتم شاید قسمتم مردنه! انقد بخور وواب جوشو اب خوردم حالم داره بهم میخوره الانم اینجوری هیچی ب هیچی.. برام دعا کنین بدنم دووم بیاره عزیزم😔