2777
2789
عنوان

مادرم کرونا رو شکست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 67 پست
عشایر

خداروووووشکر

عزیزم خبر داری خرم اباد چندتا مبتلا داره همه اینایی که میگن مال خرم اباده یا اطراف ؟ 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
بله مثبت بود. خودمم مشکوکم وقرنطینه خونگی. خرم آباد

عزیزم ایشالا ک تو مبتلا نشدی فقط تا میتونی چیزای مقوی بخور سیر و پیاز بخور. گوشت گوسفند بخور. خلاصه ب خودت برس . آب خیییلی بخور هرچی سموم باشه  تو بدن.دفع میشه. مامانت چن روز بستری بود؟ چ دارویی زده بودن بهش؟ روحیه شو نباخته بود؟ خودت تا کی قراره قرنطینه باشی

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلیه اش مشکل از قبل داشت؟ داداش منم شکست داد الهی شکر.تهرانم خوبه خوب شده الحمدلله

اره عزیزم. خداروشکر

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

هزینه بیمارستانش‌چقد شد

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

خدا حفظتون کنه .سلامت باشید همیشه   

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
کلیه اش مشکل از قبل داشت؟ داداش منم شکست داد الهی شکر.تهرانم خوبه خوب شده الحمدلله

داداشت چن سالشه 

عزیزم ایشالا ک تو مبتلا نشدی فقط تا میتونی چیزای مقوی بخور سیر و پیاز بخور. گوشت گوسفند بخور. خلاصه ...

مامانم5روز بستری بود من قبل تز مامانم رفتم بیمارستان که گفتن شدیدمشکوکی الان2هفته ست سرفه دارم ولی بادارو بهترشدم. خلاصه مامانمو به زور بردیم  بمیرم براش وقتی گفتن ریه ت عفونت کرده واحتمالا کرونا داری خیلی ترسیده بود. فقط دعامیکردم مادرم برگرده خونه

اره منم شنیدم بیمارستان عشایر رو چند نفر دیکه اونجا بودن نمیدونی؟

تواتاق مامنم2نفرمشکوک بود که منفی شدن. ولی یه خانواده بستری بوذن که باباشون فوت کرد کلی بهمون استرس وا'د شد. آمار دقیق نمیدن ولی کشته زیاد دارن. خودم دونفرو دیدم برا مجوز دفن اومده بودن

مامانم5روز بستری بود من قبل تز مامانم رفتم بیمارستان که گفتن شدیدمشکوکی الان2هفته ست سرفه دارم ولی ب ...

اخی عزیزم. چرا خودتو بستری نکردن. الهی شکر مامانت خوب شد فعلا نری پیشش

تواتاق مامنم2نفرمشکوک بود که منفی شدن. ولی یه خانواده بستری بوذن که باباشون فوت کرد کلی بهمون استرس ...

ای وای 

به مامانم بگم بیشتر رعایت کنه

البته داداشم مغازه داره میگه رسما تو خیابون شهدا پشه پر نمیزنه 

اخی عزیزم. چرا خودتو بستری نکردن. الهی شکر مامانت خوب شد فعلا نری پیشش

ممنون عزیزم. فکرکنم جا نیست جوون ترها وافرادی که زیادمشکل ندارن دارومیدن نیفرستن خونه گفتن اگه تنگ نفس شدی بیا

ای وای  به مامانم بگم بیشتر رعایت کنه البته داداشم مغازه داره میگه رسما تو خیابون شهدا پشه پر ...

کاشکی مردم بیرون نرن. ولی من به این نتیجه رسیدم ویروس خیلی قبل تر وارد کشورشده.