madarmehraban مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 5624 عنوان دوستی 111 بازدید | 9 پست به نظرتون چرا اقایون میان تو سایت تازه میان دوستی هم میدن طرف خانم باشه هرچی میخاد باشه خدایا توبه 1398/12/20 | 15:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیهکالم عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 4711 چون بی دردسر خزعبلات تو ذهنشونو میریزن تو خصوصی خاک بر سرشون
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9448 من دوبار یه عاقایی رو لایک کردم چون حرفشون درست بود سریع درخواست دوستی داد ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
madarmehraban مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 5624 اره میدونم من اصلا با هیچکی دوست نمیشم اومده میخاد دوست بشه بابا ببین طرفت کیه من بالای چهل سن دارم
madarmehraban مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 5624 من دوبار یه عاقایی رو لایک کردم چون حرفشون درست بود سریع درخواست دوستی داد چقدر سو استفاده گرن
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9448 چقدر سو استفاده گرن فکر نمیکردم اینقدر بی جنبه باشن با یه لایک کردن درخواست بدن ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
madarmehraban مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 5624 فکر نمیکردم اینقدر بی جنبه باشن با یه لایک کردن درخواست بدن ای بابا کی به کیه معلوم نیست تقصیر ما ست یا اونا ایقدر تو هپروتن
madarmehraban مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 5624 نی نی سایت از همه جای میتونه مخاطب داشته باشه آخه دوستی اینجا به چه دردتون میخوره
madarmehraban مدیر استارتر عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 5624 فکر کن مثلا خواستم باهاشون دوست بشبم من اون سر تهران اون یه سمت دیگه که چی بشه