2777
2789
عنوان

رنگ مو

77 بازدید | 10 پست

دوستان میتونم رنگ مو ۰۰۰ بذارم با اکسیدان ۱۲

بعد رنگ کاراملی شماره ۸ یا ۹ بذارم روش

زرد و نارنجی در نمیاد؟

چون شیر میدم و ارایشگاه نمیتونم برم نمیخام دکلره کنمو از رنگ موهای قهوه ایم خیلی خستم

عزیزم دربعضی مواقع سه صفر تن نارنجی میده.بنظرم نکن اصلا حیف موهاته داغون میشه بعد میای تاپیک میزنی خیلی بدرنگ و خشکه چی کنم

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه صفر  پایه بالایی بهت نمیده ک بعد بخوای ۸ ۹ بزاری

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
پس چه رنگی کنم

دودی زیتونی قشنگه..ولی اگه موهات مشکیه بنظرمن رنگ نذار .آدم تاموقعی ک موهاش مشکیه باید استفاده کنه بعد ی روزی میرسه انقد سفیدمیشه ک مجبوری پشت هم رنگ بزاری

💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم
دودی زیتونی قشنگه..ولی اگه موهات مشکیه بنظرمن رنگ نذار .آدم تاموقعی ک موهاش مشکیه باید استفاده کنه ب ...

اره دقیقا منم بعد از اولین رنگ گذاشتن روموهام خیلی پشیمون شدم از کارم ولی الان ک ریشه هامم در اومده دو رنگ شده گفتم درستش کنم.قهوه ای هم بهم نمیاد

.

دودی زیتونیو چیکار کنم که روشن باشه تیره نشه؟

کلا از ۰۰۰ استفاده کنم خوب نمیشه؟

اره دقیقا منم بعد از اولین رنگ گذاشتن روموهام خیلی پشیمون شدم از کارم ولی الان ک ریشه هامم در اومده ...

ن اصلا سه صفر نزن هررنگیم بدون دکلره تن قهوه ای میده بهت..از سه صفر و دکوکرمم که استفاده کنی پایه ۷ بهت میده میشه نارنجی بدررررنگگگگ..میخای بخری اونجابهت کاتالوگ میده هررنگی دوست داری بگیر من دوتاشو ۷ گرفتم