2777
2789

ینی کسی از روی دوست داشتن یا حسادت به ی چیزیت اونو چشم میکنه که از زمان حضرت محمد بوده و برای دوری از چشم زخم باید ونیکاد بخونی

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چشمت زدن

زاغ یااسفنددودکن

یابرونظرت بگیرن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یعنی مردم رو خوشیات، رو اتفاقات خوب زندگیت حساسن 

تو چشمشونه و اینطوری اتفاق خوبه برات نمیفته یا یهو میترکه به فنا میری 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
ینی کسی از روی دوست داشتن یا حسادت به ی چیزیت اونو چشم میکنه که از زمان حضرت محمد بوده و برای دوری ا ...

ینی میگن فلان چیزش خوبه ب چش میشم!!!

یک روز خوب می آید❤😘
ینی میگن فلان چیزش خوبه ب چش میشم!!!

مثلا یه نمونه اینکه بچه فلانی خوشگله مثلا بچه خاهرت بعد مثلا نگاش میکنی میگی وای خیلی خوشگله کاملا از روی دوس داشتنه ولی ممکنه چشم بخوره و دورازجونش همون موقع یا بعدا اتفاقی واسش میوفته در این صورت میگن چشم خورده که باید قبل اون اتفاق و بعد گفتن اون حرف ونیکاد خوند تا اتفاقی واسش نیوفته

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
مثلا یه نمونه اینکه بچه فلانی خوشگله مثلا بچه خاهرت بعد مثلا نگاش میکنی میگی وای خیلی خوشگله کاملا ا ...

ممنون عزیزم متوجه شدم

یک روز خوب می آید❤😘