2777
2789
عنوان

زردی چشم نوزادتون کی از بین رفت؟

27491 بازدید | 60 پست

سلام به تدریج کم میشد؟چندماهگی از بین رفت؟

شیر خودتون رو میخورد؟

از بیمارستان ک مرخص شد زردی بچم هشت بود و چشماش هنوز زردی داشت اما حالا ازون موقع مرخص شدن بیشتر شده بنظرم 

چیکارکنم یه دکتر اطفال بردیم اخرین بار گفت میره

اما اینکه زردی چشمش بیشتر شده نگرانم کرده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زردی دخترم ۱۳بود  گفت عادیه گفت دوروز مهتابی مخصوص بالا سرش باشه مانذاشتیم چون صررداشت دکتر بهش قرص فنو باربیتال داد برا زردیه...بعدش هرروز ترنجبین و شیر خشت بهش میدادم ده روزگیش خوب خوب شد  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
زردی پسر من دو ماهگی رفت از شیرم بود

از شیرتون بود،کاری کردی کردی ک بهتر بشه زردیش؟کم کم زرزیش میرفت؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

پسر منکه تا ۳ ماهگی زردیش رو ۱۷ بود بعد کم کم خوب شد البته قبلش هم بستری بود که خوب شد و دوباره رفت بالا و بعد از سه ماهگی کاملا از بین رفت 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

منم دخترم زردیش ۱۸بود بستری شد دو روز بعد مرخص شد اومو رو ۹.وقتی اوردمش خونه زرد نبود.اگه شیر خودتو میخوره خودت کمتر چیزای گرمی بخور.اگرم دیدی باز زیاد زرده ببر یه ازمایش بگیر ازش

عزیزم اصلا ربطی ب شیر نداره فقط و فقط بخاطر زردیه..نمیخام بترسونمت اما زردیش نرفته..من اصلا بچه امو دکتر نبردم برای زردی اینکارو ک میگم بکن چند روز بگذره زردیش کامل میره...

عرق کاسنی بهش بده از پسر من تا حدودای ۳ماه بود

چشماشم بود؟تا سه ماهگی زرد بود چشاش

عزیزم اصلا ربطی ب شیر نداره فقط و فقط بخاطر زردیه..نمیخام بترسونمت اما زردیش نرفته..من اصلا بچه امو ...

چیکار