کاش این کرونای لعنتی نبود دلم میخاد برم دکتر زنان زایمان ولی نمیتونم الان بعضی هاتون میگین میخورتت برو من بخاطر اینکه سرعت انتشارش بالاس خودم ناخواسته بدم به کسی میترسم وگرنه اگه کرونا هم نبود خدا جونمو میگیره بعضی هاتون هم درکم میکنید خیلی مهربونید
دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.دوستان نینی سایتی گرامی!!لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشوداره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
منو میبینی؟؟؟ غم داره خفم میکنه، اما دیگه بی حس شدم. زدم به بیخیالی
دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.دوستان نینی سایتی گرامی!!لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشوداره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
شاید داروی خاصی مصرف میکنی منم باید ۱۸ اسفند میشدم،هنو نشدم... ماه پیش آمپول مسکن زدم، میگم شاید ب ...
ماه قبل پریودم عقب افتاد این ماهم آره، این ماهم پریودم داره میشه ده روز یا شایدم بیشتر معلوم نیست ولی قبل از کرونا که بیاد آزمایش دادم ذخیره آهنم پایین بود برام هماتینیک نوشت فکر کنم شاید بخاطر این باشه باید برم آزمایش تروئیدبدم با هورمونی شاید اینا بهم ریخته باشن😔😔